עבור לתוכן

משהוא כבר ראה את x-men 2

Featured Replies

פורסם

משהוא ראה????

אני ראיתי ויש לי רק דבר אחד להגיד... סרט ענק.... :o :o :o פשוט טוב למי שאוהב מדע בידיוני!!!!!

סרט שמצדיק את ההשקעה שלו ללכת לקולנוע וליראות אותו...!!!

ממליץ בחום... :D :D

פורסם

ראיתי

ואני חייב להודות, ללא ספק סרט מבוסס קומיקס הטוב ביותר שיצא לי לראות. רק דבר אחר הפריע לי בסרט, ציקלופס, הוא היה כל כך מיותר.

פורסם

ראיתי, סביר בהחלט אם כי סוף הסרט מרגיש מת ונמתח כמו מסטיק.... סתם האריכו בעוד כמה דקות.

פורסם

הנה התחלנו.

פורסם

הנה התחלנו.

רצית להגיד משהו ?

פורסם

אני ראיתי את הסרט הזה וזה סרט קטלני ביותר יש לי אותו על המחשב בגירסאת DVD-RIP,XVID,DIVX באיכות מ-ע-ו-ל-ה וגם ראיתי את הסרט בקולנוע וכמובן נהנתי בכל רגע מהסרט הזה.

פורסם

רצית להגיד משהו ?

כן .

מאטריקס 2.

פורסם

אני ראיתי את הסרט הזה וזה סרט קטלני ביותר יש לי אותו על המחשב בגירסאת DVD-RIP,XVID,DIVX באיכות מ-ע-ו-ל-ה וגם ראיתי את הסרט בקולנוע וכמובן נהנתי בכל רגע מהסרט הזה.

לא חבל על המקום?

פורסם

זה גירסא אחת של הסרט פשוט עם כל הקבצים האלו כאשר כל הקבצים האלו ביחד יש לסרט איכות חבל על הזמן זה לא שייש לי את הסרט הזה בכל גירסא זה הכל ביחד...

פורסם

לא חבל על המקום?

בימים כאלו שלכל אחד יש מינמום 40GB שמתוכם בערך 20 פנויים, לא יפריע סרט של 2GB באופן זמני.. אפילו לא קבוע

פורסם

ספויילר

תסבירו לי משהו...

פיניקס...WTF?

איך היא הפכה להיות פיניקס?

פורסם

כן .

מאטריקס 2.

???

מה איתו ?

פורסם

הכוח הזה התגלה בג'ין רק לאחרונה, השיא היה כש(חחח, לא מגלה, אסור לקלקל, חייבים לראות את הסרט בקולנוע!!!)

חבל שלא פירטו על ביצת המוות (עם אני לא טועה, ככה קראו לחברתו של לוגאן בסידרה המצויירת)

פורסם

סרט נחמד,הרבה יותר טוב מהראשון.

אהבתי שהם עשו הפניות לאקס מן אחרים כשהראו את הנק מק'קוי בטלוויזיה ואת השם רמי לבאו' (זה צרפתי-אני לא יודע לאיית את זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים