עבור לתוכן

דעתכם אל הסיטרואן ZX וולקן

Featured Replies

פורסם

צריך את דעתכם על הרכב הזה

מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס

טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד

אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם...

בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146

או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...

פורסם

לאח של חבר שלי היתה אחת משופרת עם 250 כ"ס לפי לדעתי גם האוטו יפה (בסנדרט) ו גם עוצמתי מאד עם פוטנציאל לשיפורים...

פורסם
  • מחבר

עכשיו ניכסתי לויקופדיה וראיתי שיש שם וולקן 8V לא ויש קופה 16V עכשיו לא יודע אז יוצא שהוולקן היא גם בדמים של 4 דלתות שאי בעצם 8V ויש את הוולקן קופה שהיא 16V ... :nixweiss:

פורסם

יש גם מה שניקראה 5 דלתות (כולל הבגאז) והיא v8 הקופה יש אותה ב v 16 ו v8

פורסם

אתה רוצה לקנות אחת?

אז תדע שהצרפתיות לא מכוניות אמינות כ"כ.

לאבא שלי יש פיג'ו 407(בת שנתיים) שהוא אוטו מעולה ומאוד מאוד נוח, אבל האוטו לא אמין לאחר בעיות במזגן בגיר במצערת במסך הפנימי והגימור שלו מבפנים ממש לו טוב אני יכול לסכם שהאוטו לא אמין, והגימור לא טוב.

ומצד שני יש לנו ג'יפ טיוטה בן 13 שעשה המון שטח והכל, ועדיין ממשיך לנסוע כמו חיה(נכון שהפלסטיקים בפנים קצת מפורקים והכל) אבל עם טיפולים בזמן ומטפלים כמו שצריך באמינות על היפניות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה על התגובה...

עוד דעות של אנשים יש?

פורסם

שלום טומי

ככה אי אפשר לקבוע מה הרכב שיתאים לך, קודם אתה ציך לבדוק מה אתה צריך, אם בכלל משפחתי, מנהלים, ספורטיבי וכו'

אני ממליץ לך לפנות לאתר שמתמחה ברכבים ולא במחשבים כגון www.netcar.co.il , גש לפורום ושאל את השאלות שלך, בטוח שתקבל תשובה יותר אמינה מאשר " צרפתיות לא אמינות. "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים