עבור לתוכן

חדש בפורום - שאלה לגבי מסך LG L246WH חדש שרכשתי (תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל.

למסך יש כניסת קומפוננט(video only) כפי שאפשר לראות

ברצוני לחבר ממיר "הוט" שמצדו האחד מתחבר בקומפוננט צהוב מן הסתם(VIDEO) לצד שני שיתחבר למסך ב3XCOMPONENT. האם יש חיה כזו?

כי כשאני מחבר רק צהוב לצהוב למסך הוא מראה לי שחור לבן,אז הנחתי ששלושת החיבורים ביחד נחוצים על מנת לראות בצבע(RGB)

תודה על העזרה

עריכה: טוב,לאחר שריפרפתי קצת הפורום,השאלה הרלוונטית היא: האם ש כבל שמצדו האחד הוא קומפוזיט צהוב ומצדו השני הוא קומפוננט RGB?

אם כן,היכן אפשר להשיג כזה כבל?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה שאתה מנסה לחבר קומפוזיט (צהוב) שבממיר ולכן אתה לא רואה תמונה. בממירי TV יש יציאת Scart, אבל ככל הידוע לי סקארט לא מעביר בהם קומפוננט אלא S-Video, קומפוזיט ו-RGB. הקומפוננט במסך של LG מיועד לנגני DVD , קונסולות משחק וכיו"ב עם חיבור קומפוננט זהה .

תגיד, לא קיבלת עם המסך כבל DVI ל-HDMI? איתו מחברים מחשב למסך באופן דיגיטלי. כבל כזה כלול עם המסך (בכפוף לאיזורי שיווק).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

א. קיבלתי את הכבל,פשוט אין לי יציאה מתאימה מהכרטיס מסך (OB)

ב. בפורום שכן אמרו לי שאוכל לקנות כבל שמצדו האחד הוא סקארט ומצדו השני הוא 3XRGB. האם זה ייפעל?

פורסם

זה ההימור שלך. מפורומי קולנוע ביתי שונים הבנתי שממירי SD של הוט/יס לא תומכים בקומפוננט דרך Scart. אם היית קונה TV BOX ומחבר אותו ל-VGA וגם כרטיס מסך עם DVI בשביל לחבר את המחשב ל-HDMI זה היה נותן לך פיתרון יותר ודאי.

פורסם

הממירים לא תומכים בקומפוננט - רק בRGB (וגם כן רק ממירים ספציפים).

ניתן לקנות טרנסקודר אקטיבי (חשמלי) בערך ב 400 שקל שיכול להמיר את הRGB לקומפוננט. בסכום כזה ניתן לקנות גם TVBOX שהוא קצת (הרבה) יותר פונקציונאלי (אבל בא על חשבון הVGA - מה שלא מומלץ אם אתה לא עובד בDVI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים