עבור לתוכן

העכבר התקלקל, ונאבדה לי הקבלה..איך לפעול?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו.

תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע!

עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!!

אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים!

אז מה לעשות??

פורסם

קנית באשראי?

פורסם

מה זאת אומרת אין לך קבלה :s05:

שילמת 400 ש"ח על עכבר ולא לקחת קבלה/חשבונית ??

פורסם
  • מחבר

שילמתי במזומן.

ברור שלקחתי קבלה אבל היא נאבדה..

פורסם

תנסה אולי לפי המספר הסידורי של העכבר? אני לא יודע אם זה עובד עם עכברים אבל עם הארדיסקים אפשר לאתר פרטי לקוח לפי מספר סידורי...

פורסם

יש לך 2 אופציות שאני יכול לחשוב עליהן:

1. אתה יכול ללכת ליבואן של מיקרוסופט בארץ (אני לא יודע מי זה) ולברר אצלו מה האופציות שעומדות עבורך.

2. אתה יכול לקנות מטען נפרד לסוללת ה-AA שלו ולהטעין אותה בנפרד או לנסות להחליף את הסוללה (אולי היא תקולה?)

פורסם
  • מחבר

מה שכן כתוב על העכבר שהוא יוצר באוקטובר 2006, אז יש לי סיכוי לשלוח את העכבר לתיקון בחינם

עריכה:

מצאתי!!! אחרי חצי שעה שהפכתי את כל הבית בין כל הקבלות ודפי האחריות מצאתי!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

מה שכן כתוב על העכבר שהוא יוצר באוקטובר 2006, אז יש לי סיכוי לשלוח את העכבר לתיקון בחינם

עריכה:

מצאתי!!! אחרי חצי שעה שהפכתי את כל הבית בין כל הקבלות ודפי האחריות מצאתי!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

שמח בשבילך :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

אחלה, אצלי בבית הייתי יודע בדיוק איפה לחפש...משום מה, בזמן האחרון כל דבר שהולך לאיבוד בבית שלי מגיע באורח פלא לתחתית ארגז החול של החתולים שלי...

פורסם
  • מחבר

הרגע חזרתי מאופיס דיפו.

החליפו לי את העכבר ושאר הירקות שהוא מגיע איתו באחד חדש. למרות שביקשתי להחליף לעכבר אחר, כיוון שזהו העכבר השני שלי שלא תקין, הם סירבו וטענו שאפשר להחליף רק באותו הדגם.

אבל בכל זאת , זה לא מובן מאליו שמחליפים מוצר באחד חדש אחרי 10 חודשים. ועל כן כל הכבוד לאופיס דיפו וישר כוח על השירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים