פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלוםאני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (C2D עם 2 גיגה זיכרון).אני צריך מחשב שמשמש בעיקר לשלושת הדברים הבאים:1. עבודה משרדית2. קצת משחקים (אני לא משחק הרבה כי אין לי זמן, אבל הוא צריך לתמוך ולהריץ בצורה טובה משחקים חדשים )3. סוג של שרת. אני רוצה לבצע עליו כל מיני ניסויים ב DATABASES (למשל התקנת oracle cluster על שתי מכונות וירטואליות) כך שהוא אמור להיות די חזק כדי לסחוב את זה.כאמור, התקציב הוא עד 6K, אבל אשמח אם אצא גם בפחות נזק.אני כנראה לא אבצע OC ומעניינים אותי רק רכיבי ליבה (שילוש קדוש + כרטיס מסך). כבר יש לי מארז, ספק, דיסקים, מסך, צורב וכ"ו מהמחשב הקודם.על מה אתם ממליצים ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים ציין בבקשה נתונים נוספים אם ידועים לך (האם אתה זקוק להרבה זיכרון או מקום בכוננים קשיחים?), בנוסף איזה ספק ומארז יש לך ? איזו מערכת הפעלה אתה הולך להריץ והאם היא 32bit או 64bit ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים כיוון שלא סיפקת מפרטים מלאים אז תקבל רק עזרה חלקית,תקח מעבד מרובע ליבה, יעזור לך בנושא השרת ומכונות וירטואליות, לוח אם מבוסס P43\P45 לפי בחירתך, זה לא ממש משנה לשימושים שציינתכרטיס מסך 4870 יהיה מצויין, אפשר להתפשר על הרבה פחות במידה ואתה לא מרבה לשחק.זיכרון 4גיגה מינימום ועדיפות ל8גיגה בכלל המכונות הוירטואליותדוגמא :מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOXכמות: 1 - מחיר: ¤1671קירור למעבד:OCZ Vendetta 2כמות: 1 - מחיר: ¤245לוח אם:Asus P5Q Proכמות: 1 - מחיר: ¤798זיכרון:G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPKכמות: 2 - מחיר: ¤385כרטיס מסך:Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retailכמות: 1 - מחיר: ¤1450סה"כ: ¤4934המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4836מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/pyuf5cwjיש הרבה מאיפה לחסוך, ויש עוד 1000שח לתקציב,ההיתי ממליץ לך לרכוש קשיחים ולשים אותם כRAID, ככה תקבל גיבוי ו\או מהירות עבודה כפוף לכמות הקשיחים וסוג הRAID שתבחר, הלוח ששמתי לך פה תומך ב Raid 0 \ 1 \ 5 \ 10
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים 3. סוג של שרת. אני רוצה לבצע עליו כל מיני ניסויים ב DATABASES (למשל התקנת oracle cluster על שתי מכונות וירטואליות) כך שהוא אמור להיות די חזק כדי לסחוב את זה.מכונות וירטואליות = הרבה זיכרון 8 ג"ב זיכרון יעזרו לך יותר מהחלפת המעבד (שבינינו רב הזמן מגרבץ...)שים מערכת הפעל 64 ושלום על ישראלבמחשב הביתי שלי מתגוררות שני מערכות וירטואליות דרך קבע (Windows 2003 R2, WINDOWS XP )יש לי 8 ג"ב זיכרון וזה רץ נהדר - לצורך העניין אני עושה מוניטור על המעבד (8400) והוא בד"כ מגרבץכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר תודה רבהשלחתי אתמול תשובה ומשום מה היא לא הופיעה.אני אתקין XP 64BIT ומבחינת מארז וספק אני מסודר (ספק enermax 50W אמור להחזיק את זה, לא ?)מבחינת דיסקים אז יש לי שני דיסקים של 250GB שאני באמת ישים ב STRIPING (נפח לא מדהים אבל מספיק לי).מה ההבדל בין ערכת p45 ל p43 ?האם יש אלטרנטיבות נוספות ללוח אם ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.