עבור לתוכן

יעוץ לבחירת מקצוע

האם עשית יעוץ תעסוקתי (הלכת למבחנים ופסיכולוג ואמרו לך במה כדאי לך לעסוק?) 1,109 הצבעות

1. 1. האם עשית יעוץ תעסוקתי (הלכת למבחנים ופסיכולוג ואמרו לך במה כדאי לך לעסוק?)

• כן עשיתי, ועזר לי מאוד
    • כן עשיתי, ולא עזר בגרוש
    • לא עשיתי, ואני מצטער על זה
    • לא עשיתי, ואני כבר יודע מה טוב בשבילי
    • לא עשיתי, כי זה יקר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת?

אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?

פורסם

מה אתה אוהב לעשות?

אני חושב שכל היעוץ הזה זה שטויות.

פורסם
  • מחבר

פשוט יצא לי לדבר אם אנשים שהם בגילי 40-50+ וכששאלתי אותם "האם אתה מרוצה מהמקום שלך?,אתה חושב שאתה ממצה את עצמך בצורה הטובה ביותר?"

תמיד התשובה הייתה לא.

אני חושב שלא תמיד אדם יותר עד כמה הוא טוב במשהו אחד או חושב שהוא טוב בו

*מי שסימן "שעשה לא עזר לו" שיגיד בבקשה איפה הוא עשה ולמה והוא חושב ככה

פורסם

אם אתה חייל משוחרר (עד 5 שנים) אז אתה יכול לקבל ייעוץ כזה בלישכות לחיילים משוחחרים, בנוסף תוכל לקבל קוד למבדק של מה מתאים לך לפי אישיות באתר יורם.

אז הסוגייה של הכסף יורדת.

בהצלחה.

פורסם

אפילו אם זה בחינם, חבל על הזמן שלך.

היייתי ביעוץ תעסוקתי באיזה מכון, זיינו לי את המוח שם. נתנו לי את כל המקצועות שאני יודע לבד שאני יכול להרוויח בהם הרבה כסף, אבל אני אסבול יום יום בעבודה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר ?

שלא עזרו לך בכלום שזה סתם היה חפיף? איפה היית וכמה לקחו לך?

* אגב, עשיתי את ה"מבחן" בלשכה של החיילים זה היה סתם ישיבה מול מחשב ושאל אותי שאלות כמו: מה מעניין אותי? אתה מתכוון לזה?

פורסם

אז מה אתה אומר ?

שלא עזרו לך בכלום שזה סתם היה חפיף? איפה היית וכמה לקחו לך?

* אגב, עשיתי את ה"מבחן" בלשכה של החיילים זה היה סתם ישיבה מול מחשב ושאל אותי שאלות כמו: מה מעניין אותי? אתה מתכוון לזה?

דיי חפיף כן. ישבו איתי ושאלו אותי מה אני חושב שאני רוצה לעשות בפגישת סיכום... איזה מין טמטום זה?

המבחנים עצמם היו דיי רציניים, רבים ומגוונים, וגם לקח די הרבה זמן עד שזמינו אותי לשיחקת סיכום, זה לא שהיו תוצאות ישר.

אני בכל מקרה ציפיתי שאני אבוא לפגישת סיכום, יגידו לי, לפי התוצאות, אתה א', ב', ג'. במקום זה ישבו איתי וניסו להוציא ממני מה אני חושב שאני ארצה לעשות. אז מה כל הרעיון כאן?

זה לא היה קשור לצבא זה היה במכון פרטי ברמת גן. לא לקחו לי כסף כי הגעתי אליהם דרך ביטוח לאומי.

בקיצור אני מאד התאכזבתי מהקונספט כולו.

פורסם
  • מחבר

חבל, אבל יכול להיות שאולי במקומות אחרים זה יותר רציני (אני מקווה)

טוב בכל מקרה זה היה לך חינם אז לא הפסדת כלום :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים