פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים שלום El-Asad וברוך הבא לפורום,איזה מערכת הפעלה יש לך (XP, 2000, ויסטה) - גם רמת SP?באיזה רמת הרשאות אתה?עוד מידע יהיה לעזר רבגבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר מדובר ב XP sp2 אני לא הבנתי על איזה רמת הרשאה מדובר???וכאשר מדובר על סריקה בכונן הקשיח האם אתם מתכוונים לChckdsk פשוט או אולי תוכלו להמליץ על איזה תוכנה יעילה יותר...[br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 11:38:08מבחינת חומרה מדובר על לוח של Giga-byte עם מעבד Intel Duo-Core 2 GHZ זיכרון כונן קשיח של W.Digital---כרטיס מסך לא רלוונטי אך בכל זאת 8600GT של Nvidia----תודה על הReply המהיר
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מדובר ב XP sp2 אני לא הבנתי על איזה רמת הרשאה מדובר??? הכוונה היא האם אתה מוגדר במחשב כמשתמש רגיל או כ-POWER USER או כ-ADMIN זה משנה לא מעט במיוחד שאתה מדבר על התקנה של כל מיני תוכנות כמו כן אם מחשבך מחובר לDOMAIN יכול להיות שיש איזה POLICY המונע ממך לעשות שינויים כאלו (לי יש דומיין גם בבית - ברוב הבתים אין ) כל טוב, גבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר לא מדובר על כך שאני משתמש רגיל לא ADM. ולא DOM. מדובר בUser הכי סולידי והכי ביתי שיש החשש שלי שאולי מדובר בפגם במעבד או בלוח - איך אני יכול לשלול את שני האופציות הללו- לידיעתכם משחקים עובדים בסדר גמור והמחשב בס"כ מתפקד... שוב תודה!
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים החשש שלי שאולי מדובר בפגם במעבד או בלוח - איך אני יכול לשלול את שני האופציות הללו- לידיעתכם משחקים עובדים בסדר גמור והמחשב בס"כ מתפקד...לא נתקלתי מעולם בפגם במעבד או בלוח הגורמים את ההתנהגות שציינתבכל מקרה אם אתה רוצה ללכת על דרך השלילה תריץ בדיקות על המחשב מ-BARTPE או UBCD4WIN או כל LIVECD אחראני בכל מקרה חושב שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא בעיית חומרה (אתה מציין כי במשחקים הכל עובד והמחשב גם מתפקד כתקין) - הדפקט יכול להיות בהרשאותאו ב-REGISTRY וכו'...כל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.