פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אני מתפוצץ מצחוק כל פעם שאני שומע אותו יש לכם דברים באותו סגנון שגם מאוד מצחיקים?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אני וחברים שלי עשינו ככההתקשרנו לאיזה מישהו שמצאנו בדפי זהב וזה היה ככהאנחנו: שלום אפשר להשאיר לדבר אם וסה הוא: אין פה וסה אנחנו: הא בסדראנחנו מיתקשרים עוד פעםאנחנו ילד אחר מדבר: שלום אפשר לדבר אם וסההוא: כבר אמרתי אין פה וסה אנחנו: אז אפשר?הוא: מנתק אנחנו:שלום אפשר לדבר עם וסה הוא: אמרתי אין פה וסה עוד פעם אחת ואני מיתקשר למישטרהאנחנו: וסה לא פה?הוא: מנתקאני מיתקשר: שלום זה וסה היתקשרו אלי?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אבל זה לא מקורי, כי יש את זה בכל אתר בדיחות שני. החברה' האלה די יצירתיים אני חייב לומר. במיוחד עם הפאקה הזה שלא יודע לדבר
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אני וחברים שלי עשינו ככההתקשרנו לאיזה מישהו שמצאנו בדפי זהב וזה היה ככהאנחנו: שלום אפשר להשאיר לדבר אם וסה הוא: אין פה וסה אנחנו: הא בסדראנחנו מיתקשרים עוד פעםאנחנו ילד אחר מדבר: שלום אפשר לדבר אם וסההוא: כבר אמרתי אין פה וסה אנחנו: אז אפשר?הוא: מנתק אנחנו:שלום אפשר לדבר עם וסה הוא: אמרתי אין פה וסה עוד פעם אחת ואני מיתקשר למישטרהאנחנו: וסה לא פה?הוא: מנתקאני מיתקשר: שלום זה וסה היתקשרו אלי? העתקתם את זה מאחד הטלפונים בmazafaka.עריכה:הינה מצאתי את הקטעhttp://mazafakaru.com/lol/mp3/ZLOBDED.MP3
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אז יש את זה כבר מישהו סיפר לנו את זה וגם אנחנו עשינו זה בסדר, שני הקטעים לא חוקיים אז זה לא משנה
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים פאגין לצערי מתחיל לרדת ברמה. המתיחות הראשונות שלו היו ש-ו-ל-ט-ו-ת , אבל משום מה כל האחרונות ממש ממש מפגרות ואפילו לא גורמות לחיוך קל על הפנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.