פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוחאשמח לרעיונות הצעות וכו'
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים יש ליאבל הוא קטן לאללללללההייה לי פעם שנים אחד נאבד..באיזה קוטר אתה צריך?אם יש לך מוטורולה וי 3 בבית תסתכל על הברגים שלההמברג שיש לי מתאים לה וביגלל זה קניתי אותו פעם....בקיצר דבר איתי בפרטיאם תרצה הוא שלך
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אני צריך אותו לV3אבל ספציפית לבורג שנמצא בצד שמאל על החלק שמחזיק תמסך ואחראי על הפתיחה של המסךבכל המדריכים באינטרנט רשום שזה בורג T3אבל נראה שאצלי הוא יותר קטן T2 או T1ag43,המוכר שם בקושי ידע מה זה ,עשה טובהלהתסכל ובסוף אין להם.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים 2 אפשרויות:א. יש סט ביטים כאלו בחנויות עשה זאת בעצמך (הום סנטר, אייס, רוזנפלד וגם בחלק מהטמבוריות השכונתיות).ב. אם יש לך דרמל, ויש לך גישה לראש הבורג (הוא לא נמצא בתוך גומחה) אתה יכול לחרוץ בזהירות את ראשו ולהשתמש במברג שטוח רגיל (טסטר) ע"מ לפתוח אותו.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר לאף אחד אין סט עם מברג כזה קטןהזמנתי במיוחד מebay סט כזה והכי קטן זה T3 שעדיין לא מתאיםצריך יותר קטן מזה אבל נראה שהם נדירים מאודלגבי הדרמל,מעניין,רק שאין לי גישה לאחד כזה וגם אין לי ניסיון עם דרמל ככה שזה יורד מהפרד,תודה בכל מקרה
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים נסה לפתוח את זה עם שטוח קטן, אם תמצא אחד בגודל המתאים תוכל לפתוח את זה ללא בעיה. אם אין אחיזה חזקה בכדי לתפוס את הבורג תדחף את המברג בכוח או אפילו תתן לו כמה מכות קטנות כדי שיכנס בכוח ויצור חריץ קטן שיתן לך אחיזה.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים נסה לפתוח את זה עם שטוח קטן, אם תמצא אחד בגודל המתאים תוכל לפתוח את זה ללא בעיה. אם אין אחיזה חזקה בכדי לתפוס את הבורג תדחף את המברג בכוח או אפילו תתן לו כמה מכות קטנות כדי שיכנס בכוח ויצור חריץ קטן שיתן לך אחיזה.אני לא חושב שזה רעיון טוב בגלל שבברגים כאלה קטנים ההברגה בדרך כלל מאוד עדינה.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחזק את זה שמעלי, זו הברגה מאוד עדינה. אני אישית קניתי בהום סנטר רעננה גם לפתיחת V3I ולא היתה לי בעיה. יכול להיות שהום סנטר הפסיקו להביא.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים לא התכוונתי עם פטיש או יותר מידי כוח. עם היד או ידית של מברג אחר , רק כדי לחרוש טיפה את הבורג כדי שיקבל צורה של שטוח.תמיד עדיף לעבוד עם כלים מתאימים, אבל שהזמן לחוץ אפשר לאלתר. ככתוב, "טכנאי פנתר, טכנאי מאלתר!"ואגב, ניסית לתפוס אותו עם פלייר דק ולסובב?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים לא התכוונתי עם פטיש או יותר מידי כוח. עם היד או ידית של מברג אחר , רק כדי לחרוש טיפה את הבורג כדי שיקבל צורה של שטוח. תמיד עדיף לעבוד עם כלים מתאימים, אבל שהזמן לחוץ אפשר לאלתר. ככתוב, "טכנאי פנתר, טכנאי מאלתר!" ואגב, ניסית לתפוס אותו עם פלייר דק ולסובב? חח אהבתי את המשפט! ואני הייתי איתו במסן הצעתי לו לפתוח את זה בעזרת גוזז ציפורניים פלאייר הייה גדול מגיי אז הגוזז שימש כ''פלייר'' עבד טוב והוא הוציא את הבורג חברס' זה פטנט רשום שלי כול הגוזז אז לשימושים בו מלבד ציפורניים רק ע''י הרשאה ממני בע''פ אני משתמש בו לפתוח דברים קטנים לחתוך חוטי ברזל ולחשוף אותם גם לחתוך לנגדים וללדים את הרגליים ולחתוך כול מני דברים שפלייר הוא אגרסיבי מדיי בישבילהם אני לא מוותר עליו בארגז הכלים בנימה הזאת אני אומר תאמצו את הרעיון! יחי הגוזז החדש :lol:
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר אכן רבותיי,מדובר בפטנט של אבירם..פיתחת ברגים עם גוזז... אני מקווה שאני אצליח לסגור את זה אח"כ בלי לשרוט תמארז.ואם למישהו יש תמברג במקרה הוא מוזמן להגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.