עבור לתוכן

צריך עזרה, לא יודע כבר מה לעשות, בקשר למחשב שלי ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה שאני שומע תלונה על החנות הזאת

לי אישית אין נסיון איתם אבל כזאת התייחסות מביישת חנות שזכתה לתיאור של חנות מומלצת.

באיזה סניף זה היה ? - יש להם 2 אני חושב

ראשון לציון

היום ניסיתי להשיג אותם כל היום, ממש כל היום והיה תפוס... גם לדבר איתם אי אפשר

פורסם

כמו שאמרתי נסיון איתם אין לי

מה שמוזר הוא שהם מתבססים דיי הרבה על המלצות מהפורום אבל שיש לקוח שיש לו בעיה הם לא עוזרים ואפילו לא טורחים להסביר את הצד שלהם, במידה והוא שונה מהצד של הבחור פה במשך 3 ימים שלמים.

אמרת שהלוח אם שלך הוא Gigabyte GA-X48-DS5 נכון ?

יש לGigabyte בארץ 2 יבואנים מסודרים

סידילוג - יושבים בנתניה - 09-8851818 - http://cd-log.co.il/contact.asp

מור לוי - יושבים בראשון לציון - 03-9423200 - http://www.morlevi.co.il/

על הלוח אם יש לך מדבקה של S\N, אותו דבר גם מודבק על הקופסא של הלוח במידה ושמרת אותה,

תתקשר אליהם ותגיד שיש לך בעיה עם לוח אם והחנות לא רוצה לממש אחריות או לא מצליחה למצוא את התקלה, אתה רוצה לבדוק האם הלוח אם שלהם ומוכן לשלם על בדיקה.

אני מאמין שהם יבדקו ויעזרו לך

אחרי שתדע מאיפה הלוח הגיע, תפרק ותשלח אותו ליבואן, תפסיד כמה שקלים על המשלוח אבל הבעיה תפתר (במידה ואכן בלוח אם), שתסיים את הבלאגן עם המחשב, תכנס בחנות בכל מה שמשתמע מזה, תביעה \ דרישת החזר הוצאות + פיצוי ניכר או כל דבר אחר שתחליט שאתה רוצה לעשות, גם אם תוותר זה יתקבל על הדעת במידה ואתה רק רוצה שהמחשב יעבוד ולא אכפת לך מכלום אחר.

במידה ותתקל בתשובה שלילית מ2 היבואנים אז מצאת את הסיבה שלא רוצים לעזור לך, זה לוח אם של 1000+שח ואם החנות מייבאת לבד, אז יש מצב שהם מנסים להמנע מההפסד הכספי - שירות מגעיל ונוראי אך לפעמים יש גם כאלו בעולם, בישראל בפרט ובתחום המחשבים והאלקטרוניקה לצער כולנו במיוחד - ככה התחיל השירות הגרוע של KSP בזמנו, נפנפו לקוחות כדי לא להפסיד כסף על מוצרים שהם צריכים לגבות אחריות לבד.

אפשרות נוספת שיש לך, במידה ואתה לא בטוח שהבעיה בלוח אם, היא להביא את המחשב לחנות אחרת, כזאת שידועה בשירות טוב ואמינות, לשלם על בדיקה ולקבל תשובה מה הגורם הבעייתי,

משם תוכל להמשיך אם לדרוש החלפת הרכיב הפגום מFOXPC או לבדוק האם החנות שביצעה לך את הבדיקה מסוגלת לעזור.

כיוון שאנחנו במדינה קטנה, יש סיכוי גדול שחנות אחרת מומלצת וטובה שמוכרת חומרה ברמה הזאת, תעבוד בצורה סדירה או לפחות יהיה לה קשר נורמלי עם כל יבואנים הגדולים ויוכלו לגשש ואולי להחליף.

פורסם
  • מחבר

וואו, תודה על התגובה הרצינית.

אני אנסה לדרוש מהם זיכוי/החלפה למחשב אחר (אחרי הכאב ראש והטירטור שהם עשו לי זה יהיה פשע אם הם לא יעשו את אחד מהשניים)

ד"א אני מקווה שהם יראו את הנושא ויהיה להם מה להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים