עבור לתוכן

צריך עזרה בשפה של הוינדוס

Featured Replies

פורסם

ולמקרה היותר סביר שלפותח התרד יש ויסטה.. אז יש את התוכנה vistalizator, שיכולה להפוך את שפת הממשק גם בגרסאות הביתיות של הויסטה..

http://www.froggie.sk/

בקשר לחוקיות אני לא בטוח.. בגלל זה הצעתי לבחור לפנות למיקרוסופט ישראל..

למשל בשביל לשנות את שפת האופיס 2007 מעברית (הגרסא המקומית שנמכרת בארץ) לרוסית, צריך לשלם למיקרוסופט 19$..

כל טוב..

פורסם

דיברתי היום עם סוכן של מיקרוסופט, בגרסת הhome premium הרישיון הוא מרובה-שפות רק בגרסת ה oem. בשאר הגרסאות הספרות מותאמות לשפה אחת בלבד

פורסם

מה זה "מרובה שפות"? אתה בטוח שהוא מדבר על MUI ולא על LIP או סתם בחירת שפה בתהליך ההתקנה?

זה נשמע לי לא הגיוני/ חוקי כי על פי רשיון השימוש של ויסטה אסור להתקין MUI על גרסאות של Premium והן לא תומכות בממשק הזה (כלומר, האפשרות הזו לא זמינה למשתמש) .הרי הרוב הגדול של משתמשי ה-Windows בניידים עובדים על גרסאות OEM מותקנות מראש :nixweiss:

טוף, גבריאל מומחה התוכנה, מה עמדתך בנושא? תציל אותנו מהדיון הזה! האם אני חיה באשליה נוראית ש-MUI חוקי ב-Vista מוגבל לגרסאות מסויימות? :errrr:

פורסם

אוקי - HERE I COME TO SAVE THE DAY (בוחן פתע - של מי היה הסלוגן הזה)

חפרתי קצת וזה מתחלק לשני חלקים

מתוך http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc721887.aspx

החלק הטכני ->

Language support is installed by default. MUI is present in every version of Windows Vista without requiring a separate package (as in Windows XP).

משמע כל גרסא של ויסטא אפשר להשתמש ב- חבילת שפה או MUI או איך שלא תקראו לזה

החלק הרישויי \ חוקי

Licensing requirements state that versions of the Windows Vista operating system can include only a single language, with the exception of the Windows Vista® Ultimate and the Windows Vista® Enterprise editions. For editions other than Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise, Windows will automatically remove all non-default languages from the computer after the end user completes the Windows Welcome.

מה שאומר שמבחינה חוקי רק גרסאות ULTIMATE ו-ENTERPRISE זכאים ליותר משפה אחת מבחינת הרשיון

זה נורא מתאים למייקרוסופט - ובמיוחד מייקרוסופט ישראל - להיות בלתי ברורים בנושא רישוי - בכל מקרה המלצה שלי כל דבר שאתם מבקשים מהם בנושא רישוי בקשו לקבל בפקס או בדואל.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

רק לגבי הבוחן פתע....

הסלוגן היה של mighty mouse

:xyxthumbs:

אהבתי :lol:

פורסם

אוקי - HERE I COME TO SAVE THE DAY (בוחן פתע - של מי היה הסלוגן הזה)

חפרתי קצת וזה מתחלק לשני חלקים

מתוך http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc721887.aspx

החלק הטכני ->

Language support is installed by default. MUI is present in every version of Windows Vista without requiring a separate package (as in Windows XP).

משמע כל גרסא של ויסטא אפשר להשתמש ב- חבילת שפה או MUI או איך שלא תקראו לזה

החלק הרישויי \ חוקי

Licensing requirements state that versions of the Windows Vista operating system can include only a single language, with the exception of the Windows Vista® Ultimate and the Windows Vista® Enterprise editions. For editions other than Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise, Windows will automatically remove all non-default languages from the computer after the end user completes the Windows Welcome.

מה שאומר שמבחינה חוקי רק גרסאות ULTIMATE ו-ENTERPRISE זכאים ליותר משפה אחת מבחינת הרשיון

זה נורא מתאים למייקרוסופט - ובמיוחד מייקרוסופט ישראל - להיות בלתי ברורים בנושא רישוי - בכל מקרה המלצה שלי כל דבר שאתם מבקשים מהם בנושא רישוי בקשו לקבל בפקס או בדואל.

כל טוב,

גבריאל

זה בהחלט סותר את המידע שקיבלתי ממיקרוסופט ומאיבורי (כן, איבורי...)

שניהם טענו שגרסת ה OEM של הhome premium היא מרובת שפות - כלומר ניתן להתקין מחדש בכל שפה שרק אבחר והספרות יתאימו

ל tgolin, לא דיברתי עם אדון מיקרוסופט על MUI, למען האמת אני אפילו לא יודע מה זה :nixweiss: (וגם lip).

דיברתי איתו על התקנה מחדש בשפה אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים