עבור לתוכן

צריך עזרה בשפה של הוינדוס

Featured Replies

פורסם

קניתי נייד

ושכאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית

כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית..

איך אני עושה את זה?

פורסם

שהממשק והכל יהיה ברוסית \ עברית?

לפי מייטב ידיעתי, אי אפשר.

אבל חכה, אולי אנשים אחרים דווקא יחדשו.

(יש מצב. אני לא כ"כ בקיא בויסטה).

פורסם

בלתי אפשרי, בתור מישהו שעובד בבאג ומתעסק עם שינוי השפות הזה כל הזמן.. :P

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

שאלה נוספת איך אני מחלק לכ

וננים כאילו לא רק כונן C אלה גם D ו E?

פורסם

שוב שלום,

ישנם לא מעט תוכנות המסוגלות לחלק מחיצה לאחר שכבר יש עליה חומר (רק שים לב שיש לך מספיק מקום וכי הנתונים מגובים - אחרת אתה דופק את עצמך)

דוגמאות:

System Commander

Partition Magic

GPARTED

האחרון למיטב ידיעתי חופשי

כל טוב,

גבריאל

פורסם

גבריאל, לא כתבתי סתם, כל הניידים החדשים נמכרים עם ויסטה, משמע אין MUI. ואפילו ונניח שהמחשב שהוא רכש בצורה קסומה כלשהי הגיע עם XP, הרי שהMUI עובד אך ורק עם גרסאת הPRO שלא תגיע עם שום מחשב נייד.

ועזוב את כל הדברים שנאמרו לפני, לעשות שיהיה אפשר לבחור שפת ממשק (בלי להתקין כל פעם מחדש) לא אפשרית בעליל. (עם ויסטה בכלל אין על מה לדבר).

צר לי לאכזב :|

פורסם

גבריאל, לא כתבתי סתם, כל הניידים החדשים נמכרים עם ויסטה, משמע אין MUI. ואפילו ונניח שהמחשב שהוא רכש בצורה קסומה כלשהי הגיע עם XP, הרי שהMUI עובד אך ורק עם גרסאת הPRO שלא תגיע עם שום מחשב נייד.

ועזוב את כל הדברים שנאמרו לפני, לעשות שיהיה אפשר לבחור שפת ממשק (בלי להתקין כל פעם מחדש) לא אפשרית בעליל. (עם ויסטה בכלל אין על מה לדבר).

צר לי לאכזב :|

שוב - ובו נשמור על דיון פורה בו אנו למדים אחד מהשני

גם לויסטה יש MUI זה נקרא בשם אחר... http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc721887.aspx

החבר שפתח את הת'רד לא ציין באיזו מערכת הפעלה הוא משתמש - ואם זה כל כך חשוב לו אז הוא ירכוש את העניין (או ישיג - דבר שלצערי נפוץ במחוזיתנו)

אני קניתי מחשב נייד לא מזמן עם XP PRO - ואני רוכש לא מעט ניידים בעבודה כדי להגיד שזה הכל תלוי מה ואיפה אתה קונה וכמה אתה משלם

כל טוב,

גבריאל

פורסם

שוב אתה מפספס את הנקודה. בהחלט אפשר לשנות את השפה (חוץ מוינדוס XP home), אבל שיהיה אפשר לבחור בשפת ממשק בלי להתקין אותה כל פעם מחדש (בעזרת הMUI) פשוט לא ניתן לעשות.. ובקשר לניידים עם XP pro.. אז הדבר היחיד שאני מכיר זה ניידים עם ויסטה עסקים שאפשר לעשות להם downgrade לXP. ניידים חדשים שנמכרים עם XP PRO קצת אפורים בחוקיות שלהם כיוון שמיקרוסופט לא מרשה למכור מחשבים עם XP יותר. (חוץ מUMPC, בתנאים מסוימים).

יום טוב..

פורסם

למיטב ידיעתי כן ניתן ליצור מצב של שני יוזרים עם שפת ממשק שונה ב-XP Pro, זה גם בדר"כ מה שמצויין במדריכים של Windows שעוסקים ב-MUI.

*אני אחפש.

הנה, מצאתי את ההתייחסות לעניין:

MUI is controlled at the user level, and thus allows for customer scenarios whereby a single workstation is shared by multiple part-time or roaming employees. This also applies to Terminal Services scenario where each user can get a different user interface language depending on their preference.

http://www.microsoft.com/globaldev/DrIntl/faqs/muifaq.mspx#MUIques3

פורסם

אם יותר לי לשאול, אם יש מחשב שכבר מותקן עליו ויסטה בעברית, אפשר להעביר את השפה לאנגלית מבלי להתקין מחדש את כל המערכת?

פורסם

-----טעות בת'ראד.

אבל, לשאלתך, זה תלוי בסוג הויסטה שמותקנת ואולי גם בהאם היא גרסא של Localized או לא (לדעתי ב-XP היתה חובה להשתמש ב-MUI על גבי גרסא אנגלית של המערכת ואני לא יודעת מה המצב של זה בויסטה).

בכל מקרה, אם אין לך Vista Ultimate או Enterprise זה לא אפשרי.

נראה לי שהדיון הזה יקבל מענה טוב יותר בפורום תוכנה/ windows שכן הוא לא ממש קשור לניידים.

פורסם

המפרט, דווקא בויסטה כן אפשר לשנות את השפה בכל גרסא (כולל הום פרמיום והום בייסיק), אתה מוזמן להתקשר למייקרוסופט ישראל ולבדוק איך לשנות את שפת הממשק בצורה חוקית. וכמה זה יעלה..

tgolin, ציטטה מעניינת הבאת, אבל מעניין איך אפשר ליישם את זה, אני בכל פעם שניסיתי את הMUI זה שינה לי את שפת המשתמש לכל המשתמשים, וזה גם מן ההגיון שזה ישנה לכל המשתמשים הרי קצבים רבים משתנים במערכת ההפעלה.

הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו לפותח התרד הוא בוט כפול, מערכת הפעלה אחת בעברית, ואחרת ברוסית..

בהצלחה ;)

פורסם

לשם הבדיקה, פשוט ניסיתי את העניין. כרגע חיים לי בגאווה על ה-XP pro שני יוזרים - שלי ושל חברי הדמיוני שמעדיף ממשק סלובני :P

לא עשיתי שום דבר מיוחד, שיניתי את ההעדפה של ה-MUI וזה עבר לממשק סלובני ביוזר אחד ונשאר על ממשק אנגלי באחר. (כמובן שיש "Uncheck" בתיבה של החלת ההגדרות על כל המשתמשים. )

חוקית, מותר להשתמש ב-MUI רק בגרסאות של Ultimate ו-Enterprise בויסטה. כמובן שלשדרג/ להחליף תמיד אפשר. אתה מכיר דרך לקנות רשיון שימוש ב-MUI מבלי לשדרג את התוכנה כולה? האם זה באמת יותר זול?

פורסם

הוא שאמרתי - עובד בלי בעיות - הכל תלוי איך אתה מגדיר את זה

tgolin - כרגיל תודה על עזרתך :) (כנראה שיש לך יותר סבלנות ממני ותושיה ממני...)

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים