עבור לתוכן

עזרה- טלפון אלחוטי לבית

Featured Replies

פורסם

מדברים על אלפון אלחוטי וחוץ מהקליטה אין לך תלונות??

נשמע לי שווה!

אני מאמין שאם תקרא את ההודעה הקודמת שלי תבין למה התכוונתי.

האיכות של הקול\דיבור בו לא הכי גבוהה והאוזניה חלשה.לא מסכים

אין לו מרכזיה עם טלפון מובנה (למקרה שנגמרה הסוללה או שאתה לא מוצא את הטלפון' date=' אפשר פשוט לדבר ככה עם הספיקר)לא הכרתי את הפונ' הזו, נשמע נחמד

סה"כ לא מתקרב לאף יונידן שאני מכיר. האמת, אחרי שראיתי את המחיר של האומגה3000 אני חושב לקנות עוד אחד לקומה עליונה

יותר באיזור של הטלפונים ה"ג'נריים" או של ג'נרל אלקטריק וכו'...

קיצר, אם אתה לא צריך פונ' מיוחדות בטלפון האומגה עושה עבודה טובה (למעט קליטה בקומות שונות)

אישית לא אכפת לי מה תקח.

העיקר תהיה מרוצה.

קיצר,

פורסם

יש לי חיבור אינטרנט של 5Mbps, מיקרופון איכותי ורמקולים איכותיים של אלטק לאנסינג. נכון שצריך לסגור את אימיול, אבל uTorrent יכול להמשיך לרוץ בלי בעיות. נכון שהמיקרופון והרמקולים עלו לי פי כמה מהUniden, אבל ההבדל באיכות ממש מדהים. זה כאילו שהבנאדם ממש יושב לידך. בנוסף לכך, אפשר להתרווח בכורסה בלי להחזיק טלפון ביד, כאשר המיקרופון והרמקולים נמצאים על השולחן במרחק של כמטר ממך. אל תשכח גם שעם מצלמת רשת אפשר גם לנהל שיחת וידאו.

בקיצור, יוגב תקנה לסבתא ליומולדת מחשב עם מיקרופון ורמקולים טובים ומצלמת רשת, ותתקין לה סקייפ! :xyxthumbs:

פורסם

גם מחשב :-\

בקיצור זה לא משתלם.. וכמו שכבר אמרתי לא אלחוטי.

ולדעתי הדיבורית בו מאוד חלשה, רק שמגבירים למקסימום שומעים טוב, באחרים צריך להגביר עד האמצע ושומעים מצויין.(אני מדבר על האומגה כמובן)

פורסם
  • מחבר

אם סבתא שלי הייתה יכולה להשתמש במחשב הייתי ממזמן שם לה מחשב+סקייפ, אבל היא מתקשה אפילו עם הפלאפון שלה :-\

מצד שני אפשר אני יכול לשים לה טלפון VOB ואז לחסוך בעלויות בצורה משמעותית (אבל בעצם אין לה אינטרנט... :smile1:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים