פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר הכל טוב ברוך השם מה איתך? ;Dבטח שאני רואה!בכל אופן, בינתיים יש לי 1 מתוך 3 (הבריונים של אלפסי הרגו את תומר במקום את קובי... שימו לב לחולצה הלבנה שתומר היה איתה אצל בתיה. קובי היה עם חולצה שחורה)גם למה שקובי ידפוק בדלת? ;D
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מיכל ושאול יהיו ביחדזיו ורותם ביחדירון וליה ביחדרותם ואפי אחיםליה היא לא הבת של שאולירון וליה יתחתנו ויהיה ילד בדרךיהרגו את תומר (יחשבו שזה קובי ויהרגו אותי, זה קרה היום)ריקי וקובי יהיו ביחדויש עוד אבל אני כבר לא זוכר כלוםR-E-Lיש לך רק 1-3 לא יותר מזה...לא יודע על ארז וענבר בכלל לא נראה ליסוניה לא החליפה שום דבר..
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים תגידו אתם באמת צופים כל יום בזה?! כן התמכרות קשה, יותר מסמים קשים... אני יודע שיש איפהשהוא שאפשר לראות את התקציר של הפרק הבא, אישית אני לא מסתכל שם, זה סתם הורס
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים כמו כל ההשערות והדברים שאתם אומרים עכשיו!@שאם זה נכון זה ממש יהרוס כי זאת לא תיהיה הפתעה גוד דאמית!bahhhhh :'(ממש רציתי לראות כל פרק ולהיות מופתע כי זה ממש כיף..
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים כמו כל ההשערות והדברים שאתם אומרים עכשיו!@שאם זה נכון זה ממש יהרוס כי זאת לא תיהיה הפתעה גוד דאמית!bahhhhh :'(ממש רציתי לראות כל פרק ולהיות מופתע כי זה ממש כיף..LOL מיסכן שלי... ;D
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מיכל ושאול יהיו ביחד זיו ורותם ביחד ירון וליה ביחד רותם ואפי אחים ליה היא לא הבת של שאול ירון וליה יתחתנו ויהיה ילד בדרך יהרגו את תומר (יחשבו שזה קובי ויהרגו אותי, זה קרה היום) ריקי וקובי יהיו ביחד ויש עוד אבל אני כבר לא זוכר כלום R-E-L יש לך רק 1-3 לא יותר מזה... לא יודע על ארז וענבר בכלל לא נראה לי סוניה לא החליפה שום דבר.. 2 מתוך 3 זה כבר רוב... זה עדיין מפתיע כשכל הדברים קורים בסדרה כי כל אלה זה רק השערות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.