פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים שלוםמישהו יודע איפה אפשר פה בארץ להשיג חולצות כמו של הלוחמים בUFCיש להם חולצות אדירות של TAPOUT , WRRIOR, AFFLICTION וכאלהממש בא לי על כמה כאלה ולא מצאתי פה בקניוןלמישהו יש מושג או יש כאלה?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים לא מאמין שתמצא כאלה בארץ.מצד שני, חיפוש בגוגל נותן לך מאות אלפי תוצאות מחו"ל, אז תבדוק.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר איזה בעסה, לא מצאתי כלום בארץ בגוגלמה עוזר לי שיש בחול. המשלוח עולה טירוףבואנה זה חולצות אדירות, מה אני היחיד שחושב ככהאו שבכלל אין לכם מושג על מה אני מדבר ואני יוצא פה מוזר :-\
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר יש שם חולצות ממש יפות אבל ממש מבחר קטןוגם יקר קצת למרות שנראה לי שווה את זהאני יחפש עוד טיפהאבל לפחות טוב לראות שאני לא המוזר היחידי שרוצה חולצה כזאת
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים חולצות יפות יש שם, אבל לא הייתי משלם 270 בשביל TSHIRT בחיים... הם מפגרים.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר כן, גם אני חושב שהמחיר מוגזם אבל בכל זאת מדובר על חולצות איכותזה לא חולצה בפוקס או משהו כזה היא גם יותר יפה וגם הרבה יותר איכותיתאני ימשיך בחיפושים
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים נפתח אתר חדשwww.fightwear.co.ilיש שם חולצות של TAPOUT, WARRIOR וAFFLICTION במחירים יותר הגיוניים
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר טווווווווווווווב! תודה אחי!!!! זה בדיוק מה שחיפשתי, יצאת תותח איך מצאת את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים ואו איזה חולצות יפות חחח לא מבין כלכך בMMA הזה אבל בלי קשר חולצות ממש יפות
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר ממש חלצות יפותבארה"ב החברות האלו הולכות יותר מNO FEAR וכאלהמאז שראיתי חולצות כאלה בUFC רציתי כאלה, חבר שלי חזר מארה"ב עם חולצה של WARRIOR ואין, התלהבתי חבל על הזמןגם איכותית וגם ממש יפה. אני הולך להתפרע הרגע שמתי לב למשהו, עדיין אי אפשר להזמין באתר באשראי. כתוב שאפשר לשלוח להם מייל עם הזמנה, אני ינסה ועדכן איך זה הולך
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים רק למה את כל החולצות שם צריכה לדגמן אישה? זה אמור להיות לגברים בלבד (לא?).
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר חחחחזה חולצות לגברים אבל כנראה הם הבינו שאנחנו מעדיפים לראות אישה ולא גבר. ככה גם אתה רואה איך החולצה נראת וגם לא צריך לבהות בגבר. זה WIN WIN
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים אתה יודע איך הולכים המידות שלהם? אם L,XL וכו' תואמים את אלה של הארץ (לא כמו באמריקה נניח ששם L זה XXL אצלנו).
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר כן, ממה שאני מכיר המידות הם יותר גדולות מהמידות של הארץ. כלומר- L אמריקאי זה XL אירופאיככה שאני מטר שמונים וחמש ורגיל ללבוש XL אני מזמין מהם Lפשוט תוריד מידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.