עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ICQ בתשלום - זה אמיתי?

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרו לפני ביום שICQ יעבור לתשלום תקום המחתרת,

הם יהיו החברה הכי מטומטמת בהיסטוריה שהיו להם כל כך הרבה משתמשים ביד, ונשארו עם הפרח על המצבה.

פורסם

כמו שאמרו לפני ביום שICQ יעבור לתשלום תקום המחתרת,

הם יהיו החברה הכי מטומטמת בהיסטוריה שהיו להם כל כך הרבה משתמשים ביד, ונשארו עם הפרח על המצבה.

בגלל זה הם לא עוברים לתשלום! דההההה

פורסם

ולעוד הודעת ספאם חסרת תכלית- אין סיכוי שזה אמיתי כבר קיבלתי את הוודעה הזו 384494754875 פעמים, ואלו הם סתם אנשים משועממים ששולחים את זה לאנשים תמימים כמונו ;D

פורסם

זה לא סתם שמועות, כי אייסיקיו באמת חשבו על זה. אתם מוזמנים להיכנס ל-www.icq.com, לרדת לתחתית העמוד ולראות שם את הסעיף על "Charging Policy" (רק שלא יתחילו לצרוח עכשיו שפרצו לאתר של אייסיקיו ורשמו את זה שם.....)

אבל דגש על "חשבו על זה". לא יותר מזה.

אין סיכוי שבאמת יוציאו את זה לפועל, מכל הסיבות שצויינו כבר בת'רד. האייסיקיו יאבד מיידית את כל המשתמשים שלו, מהסיבה הפשוטה שלא חסרות תוכנות מסרים מיידים חינמיות כיום. הם לא כאלה מפגרים באייסיקיו שהם לא יכולים לראות שזה יקרה. ובגלל זה לא יעשו כלום.

נ.ב.- השמועה הזאת כבר רצה כמה חודשים טובים (אולי אפילו שנה?..) ועדיין לא קרה שום דבר.. אז למה שפתאום כן יקרה משהו?

ICQ is here to stay!

פורסם

זהו זה ברור שלא יהיה ICQ בתשלום מכיוון שהם רק יפסידוו מזה כיוון שאני בטוח שיהיה עם כבר בכל העולם רק איזה 10,000 אנשים ועם לא אז אפילו פחות... זה בחיים לא יקרה זה שמעות כל כך מטופשות שלא צריך להיתיחס אליהם ונכון בטח ימצאו קראק לדבר הזה כמו של משחקים ותוכנות אז עם זה יהיה בתשלום בטח ימצאו לזה כבר דרך אז שוב אין מה לדאוג לזה בכלל.. ואל תשכח יש גם את:

MSN MESSENGER, AOL,YIM.

אז שוב אין מה לדאוג לזה... ;)

פורסם

השמועות המפגרות האלה רצות כבר מאז שנת 99. אני זוכר שכבר אז קיבלתי הודעות מפגרות כאלה.

פורסם

כל חברה שמפעילה כל freeware חשבה בשלב מסויים לגבות כסף עבורו... זה לא חדש ובטוח שהם שקלו טוב טוב האם זה כדאי להם. מה שכן, מאז ICQ98 אני מקבל הודעות ושמועות בנושא, ואין חדש תחת השמש...

פורסם

In any case, in the future, if we do consider any changes in this policy, an advance notice of at least 30 days will be given

אני חושב שזה די מסכם את הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.