עבור לתוכן

ICQ בתשלום - זה אמיתי?

Featured Replies

פורסם

זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי?

אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\

16971429.jpg

פורסם

גם אני שמעתי שהאייסיקיו יעבור בקרוב לשיטת התשלום :( . אם זה יקרה אני כנראה יקפוץ מהחלון. {לא לפני שאני ימקם למטה מיטת מים :D}

פורסם

סמוך עליי שאלה שטויות!!!! אתה חושב שעשרות מיליוני משתמשים יתחילו לשלם כסף עבור השרות שלהם??

לא...

אחי, אין מה לדאוג בקטע הזה ;)

פורסם

גם אני שמעתי שהאייסיקיו יעבור בקרוב לשיטת התשלום :( . אם זה יקרה אני כנראה יקפוץ מהחלון. {לא לפני שאני ימקם למטה מיטת מים :D}

!!!ROTFLAMOWPIM

n1... ;)

ולעינין:

:P ...some ppl have no life

פורסם

And monkeys will fly out of my butt...

זה אמיתי כמו החזה של פאמלה אנדרסון... אתה באמת חושב שהם יתנו למאה מליון משתמשים עשרה ימים כדי לשלם או שימחקו להם את ה-user?

למה הם בחרו באימייל כדי לשלוח את זה? - פשוט כי כולנו כבר קיבלנו את זה 800 פעם בהודעה ב-ICQ.

פורסם

And monkeys will fly out of my butt...

זה אמיתי כמו החזה של פאמלה אנדרסון... אתה באמת חושב שהם יתנו למאה מליון משתמשים עשרה ימים כדי לשלם או שימחקו להם את ה-user?

למה הם בחרו באימייל כדי לשלוח את זה? - פשוט כי כולנו כבר קיבלנו את זה 800 פעם בהודעה ב-ICQ.

נו ? אז מה דעתך ? מדובר על זיוף ?

זה באמת רעידת אדמה למיליוני אנשים. או שזה בעצם מימון המילארדים שחולקו לישראלים שמכרו את החברה.

פורסם

נו ? אז מה דעתך ? מדובר על זיוף ?

זה באמת רעידת אדמה למיליוני אנשים. או שזה בעצם מימון המילארדים שחולקו לישראלים שמכרו את החברה.

לא ברור מהההודעה שלו.. ::)

פורסם

לא נורא יש AOL יש אודיגו מה לא יש..

פורסם

אנשים!!!! צאו מזה! זה לא נכון!

פורסם

זה בטח בדיחה, בחיים לא קיבלתי שום אימייל על זה

כבר מחקתי את החשבון שלי כמה פעמים(שכחתי מס' וסיסמה וסתם נימאס לי מאנשים), זה לא יזיז לי הרבה ::)

פורסם

כמו שאמרו מעלי, זה פתטי לחשוב ככה.

אין שום סיכוי בעולם שיעשו תוכנת מסרים מיידים בתשלום, כי כולם יעברו למתחרות, זה כמו הNEPSTER, היה חינם

כולם הורידו, הפך לתשלום- עבד חודשים ופשט את הרגל.

קיצר

שכחו מזה.

פורסם

על תדעגו גם עם זה יעבור לתשלום מישהו כבר יעשה לזה קראק או משהו... כמו שעושים לכל התוכנות בתשלום :P

פורסם

דייו!!!! מספיק!!! זה לא היה אמיתי!!! :o

פורסם

קופים לא עפים לי מהתחת, אז כנראה שזה לא אמיתי (לכל מי שלא הבין...)

ציינתי את הקטע עם האימייל כי הספאמרים יודעים שלהודעות ב-ICQ כבר לא מתייחסים.

אם AOL יעשו כזה צעד, הם יודיעו עליו בצורה מסודרת לכל הלקוחות ויהיה כ"כ הרבה רעש בתקשורת (כי זה יהיה תקדים מטורף) עד שנדמה יהיה שאין מלחמה בעיראק או סכסוך במזה"ת...

פורסם

ושכחתם דבר קטן מאוד. האם וויז (הי אתה לא קודקוד? ;) ) הוא מיוחד? הרי איך זה שאנחנו לא קיבלנו הודעה כזאת, לנו ימחקו את היוזר בלי הודעה? אני גם טוען זיוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים