עבור לתוכן

האם כדאי להשאיר את המחשב דולק בלילה?

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להשאיר בכיף טת המחשב עובד כל הזמן ולא יקרה לו כלום

תחשוב על שרתים שפועלים שנים בלי שמכבים אותם

מן הסתם יש לכל חלק אורך חיים מקסימלי, אבל אתה תחליף בזמן הזה עוד שני מחשבים לפני שיקרה משהו

ותזכור שיש לך אחריות על החלקים לך תחליף אותם בסוף האחריות

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לא (ראה שרתים).

פורסם

ואז אני יהיה בקבוצה של HWZONE?

ודרך אגב אי אפשר לתת לתוכנה שעות עבודה קבועות?

(עריכה- עוד שאלה...זה לא יכול להווה מטרה קלה יותר לפריצות וכאלה?)

כן, אם תצטרף לקבוצה אז אתה תהיה בה :)

וזה לא יעזור לפורצים לפרוץ לך כי את העבודה הוא עושה על המחשב שלך במשך כמה שעות שיקח לו ורק בסוף הוא שולח את זה לשרת של הUD, כלומר אתה יכול לכבות בכלל את האינטרנט ולהדליק אותו רק כשהוא מסיים (המידע שהוא שולח זה רק כמה עשרות קילו).

וכן, אתה יכול לקבוע לו שעות עבודה קבועות, וגם להגביל לו את המקום שזה יתפוס לך על ההארד דיסק

פורסם

אממ... לא הבנתי, מישהו כאן לא מכבה את המחשב שלו יותר מחצי שנה?! אתה כנראה על לינוקס נכון? כי זה או זה, או שאתה בכלל לא משתמש בו. וינדוס יתקע אחרי שבוע מקסימום של עבודה.

פורסם

אממ... לא הבנתי, מישהו כאן לא מכבה את המחשב שלו יותר מחצי שנה?! אתה כנראה על לינוקס נכון? כי זה או זה, או שאתה בכלל לא משתמש בו. וינדוס יתקע אחרי שבוע מקסימום של עבודה.

באמת? המחשב הישן שלי עובד כבר שבועיים רצוף, הוא עובד עם חלונות.

פורסם

באמת? המחשב הישן שלי עובד כבר שבועיים רצוף, הוא עובד עם חלונות.

חחחחחחחחח באמת המחשב הישן שלי דולק ללא ריסט ללא כלום חצי שנה (WIN95)

בעצם יכול להיות שהוא התכבה אבל רק אם היו הפסקות חשמל

פורסם

אבל אתה עושה איתו משהו? או שהוא דלוק ליופי? לי גם היתה תקופה של איזה חודש שלא כיביתי את המחשב אבל עשיתי ריסט כל בערך 3 ימים בגלל שהיה לי 256 זכרון והזיכרון הווירטואלי היה מגיע ל350+

פורסם

אבל אתה עושה איתו משהו? או שהוא דלוק ליופי? לי גם היתה תקופה של איזה חודש שלא כיביתי את המחשב אבל עשיתי ריסט כל בערך 3 ימים בגלל שהיה לי 256 זכרון והזיכרון הווירטואלי היה מגיע ל350+

עושים בו שימוש מידי פעם, בעיקר אמא שלי עם האופיס.

פורסם

אני אישית לא עושה איתו כלום רוב הזמן הוא על שומר מסך אבל אח שלי משתמש בו - שעה ביום למשחקי נוסטלגיה וכאלה

(פנטיום אחד 166 ואני יתפלא אם יש לו יותר מ 16 זיכרון)

ואגב בחמש שנים האחרונות הכיבוי היחיד שלו היה ריסטים ושפתחתי את המארז...אגב הוא גם מחובר לאינטרנט תמיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים