עבור לתוכן

האם כדאי להשאיר את המחשב דולק בלילה?

Featured Replies

פורסם

אני מוריד משהו מאוד גדול (גי'גה וחצי) את המחשב הישן שלי השארתי דולק בלילה כמעט תמיד אבל עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת מפחד עליו כי הוא מתחמם דיי הרבה אז האם כדאי להשאיר אותו דולק יום שלם (12 שעות+)?

• תגובות 38
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב אמור לעבוד ימים וחודשים בלי שום בעיה. ישנם מקומות בהם המחשב נדלק ורק מכובה אחרי כמה חודשים טובים (או כשהוא נתקע). אם יש לך בעיה של חום אז תדאג לפיתרון קירור מתאים.

פורסם

באמת אין עם זה בעיה בכלל.

אבל אני כשאני מוריד אני מעדיף להשאיר מחשב יותר "חלש" ואחד שצורך גם פחות כדי סתם לא לנצל הרבה חשמל וכי:

אצלי זה כלל, אני חוסך בחשמל! ;)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש מחשבים שדולקים

24/7 אבל הלוח אם שלי יכול להגיע ל47 מעלות!!! וזה המון אז האם כדאי או לא?

פורסם

47C זה לא המון! אין לך מה לדאוג, הוא לא יישרף :o

פורסם

סתם ככה , כמה חשמל זה לוקח ?

( במילים אחרות , כמה זה עולה לי בסוף החודש ;D ? )

פורסם

תשאיר דלוק אין לך ממה לפחד....47 זה סביר ביותר...לא זה מה שישרוף לך את המחשב...

ואם אתה מאוד מפחד אליו אתה יכול לפתוח את המארז בשביל הלילה (כי אמרת שזה חד פעמי)

אל תתקמצן על חשמל כי גם ככה מחשב לא לוקח יותר מדי חשמל במיוחד שהוא במצב המתנה...

בקיצור תשאיר דולק....

המחשב שלי לא מתכבה אף פעם...והטמפרטורה בוא גם בדר"כ 47...אז חפיף....

בזמנך החופשי אני מציא לך לסדר את זרימת האוויר ולהוסיף מאוורר ,אתה יכול לההעזר במדריכים של האתר..

מקווה שעזרתי לך ,רועי

פורסם

איפה הכפתור שמכבה את המחשב ?;) ;D

אני כמעט אף לא מכבה את המחשב, האמת לא זכור לי אם הכפתור עדיין עובד ביכלל, אתם יודעים יש קורי עכביש וחלודה וכל מיני ערנבים רעים למיניהם :cwm39:

נ.ב- אל תתיחסו לסמיילים שלי בהודעות הקרובות אני רק עושה עליהם נסיעת מבחן :auto:

פורסם
  • מחבר

חחחח :) אבל הקטע הוא שאני מוריד משהו אז אני לא יכול לעשות system standby או לכבות את ההארד דיסק,והאם turn off monito מכבה את הכרטיס מסך? או רק מפסיק את העברת הנתונים אל המסך?

פורסם

אני מבין שאתה רוצה תשובה רצינית אז הנה, תבטל את כל האופציות של כיבוי\ניתוק אוטומטי תעשה לו DISABLE בכולם ולפני שאתה הולך לישון תכבה את המסך, ולילה טוב, ד"א השיטה הטובה ביותר לכבות את המסך זה לשים עליו שמיכת פוך, הבעיה שזה לפעמים עושה קצת ריח שרוף :-\

פורסם

חחחח :) אבל הקטע הוא שאני מוריד משהו אז אני לא יכול לעשות system standby או לכבות את ההארד דיסק,והאם turn off monito מכבה את הכרטיס מסך? או רק מפסיק את העברת הנתונים אל המסך?

turn off monito משאיר הכל כרגיל...רק לא שולח חשמל למסך...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכולם על העזרה ;)

פורסם

ובכך מעביר אותו למצב StandBy שחוסך בערך 60% חשמל ממסך דולק כרגיל.

פורסם

שלי עובד כבר מעל לחצי שנה...בלי לכבות אותו.

אולי כיביתי אותו סה"כ 12 שעות(מצטבר) בכל החצי שנה.

פורסם

תשאיר תשאיר..

ואם כבר אז באותו זמן תצטרף ותתרום במאבק בסרטן!

http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C

הקבוצה של HWZone

בהנהגתו של G-FoRcE

(בין מקום 5000-7000 בעולם! לא רע :P)

עריכה: הלינק יצא דפוק, פשוט תעתיקו את כולו או משהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים