עבור לתוכן

בלוסקרינים בvista ultimate|עזרה בזיהוי הסיבה

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%)

בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios).

אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz).

המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו.

לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נגרמה (לפי הdump) כתוצאה מ ntoskrnl.exe, למישהו יש מושג מה זה?\איך אני יכול לפתור את הבעיה...

חשוב לציין שאני חושד בcatalyst control center אך לאחר שכיביתי אותו הבעיות עדיין המשיכו.

ושהמשחק היחיד שהתקנתי בינתיים על המחשב קורס באופן קבוע...

פורסם

אולי במעבדה היה מזגן ואצלך טיפה יותר חם וזה הספיק לעבור את סף היציבות של המעבד.

אולי לא עשו לך בדיקת יציבות כמו שצריך וסתם חיפפו.

ואולי אחת התוכנות שהתקנת גורמת לבעיה.

בכל מקרה, תבטל את הOC ותראה אם הבעיה נמשכת.

פורסם

הרצתי שני לופים של S&M וPI ביחד...

ואני לא חאפר...בטח שלא לחברים!

פורסם

לא יודע מה עשית ומה לא עשית. אני רק יודע שזה לא עובד וצריך לגלות למה.

אתה לא נותן אחריות על העבודה שלך?

פורסם

א' אני נותן אחריות על החומרה.

ב' החומרה תקינה ב100% עברה הכל ממטסט HDD S&M SPI 3D MARK והיה יציב כסלע עם ה OC ...

ג' ניסיתי להבין ממה הבעיה נובעת וחפרתי את הDMP ואת האמ אמא שלו...

ד' תפסיק לזלזל בי ולהסתכל עליי במבט מתנשא..זה שאתה מנהל לא מקנה לך שום זכות מעל משתמשים אחרים.

פורסם

ד. אני לא מזלזל בך אני מצהיר עובדות. אני עושה את זה באופן חד וחלק ובלי זיוני שכל. אם אתה נעלב אז אולי לא כדאי שתסתובב באינטרנט. אני לא חבר שלך ואני לא בא ללטף לך את האגו. למה חבר שלך צריך לבוא לפה לעזרה אם אתה כזה מומחה?

ג. ביטלת את הOC קודם?

פורסם

כי אני לא מוצא מה הבעיה..ומעניין אותי מה אחרים חושבים כי ישבנו 4 טכנאים ולא הגענו לשום דבר..

ואני לא מבקש שתלטף לי את האגו...אני רק מבקש שלא תתפוס תחת על אחרים..בלי סיבה..

פורסם
  • מחבר

נתעלם מההאשמות שנייה, למישהו יש עוד רעיון?

(ניסיתי להעמיס על המחשב כמה שיותר, עם super pi, מספר מרובה של חלונות פעילים והרצה של הכרטיס מסך דרך הקאטאליסט. אכל את הכל בלי בעיות)

ומה זה ntoskrnl.exe?

פורסם

זאת ליבת הווינדוס,אבל בכללי שבעיה נגמרת בקובץ הזה זה בעקיפין מדרייבר..

תנסה להתקין דרייברים אחרונים לכל הדברים שלך..

תסרוק וירוסים.

תנסה להוריד את האובר של המעבד

בכל מקרה מקס' לך אליהם תגיד לא פועל טוב יתקנו [=

פורסם
  • מחבר

אני שמח להודיע שלאחר עדכון דרייברים, נכון לעכשיו לא קיבלתי bsod אחד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים