פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים שלוםאני כבר הרבה זמן מחפש ולא מוצא לד IR מסוג OSRAM SFH485P.לא מצאתי באריהב.למשיהו יש מושג מהיכן ניתן לרכוש אותו?זה מאוד חשוב ליתודה
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים לד IR = לד אינפרא אדום. זה בעצם לד שפולט אור באורך גל גבוה (אינפרא אדום) שלא ניתן לראות, משמש למערכות אזעקה, שלטי טלויזיה וכו'.יש סיבה מיוחדת שאתה מחפש את הלד IR הספציפי הזה ? יכול להיות שיש תחליף ?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים תנסה אצלהם:www.lion.co.il/hindex.htmlwww.ofi-elec.co.ilwww.talmir.co.ilבהצלחה...יש סיבה למה דגם ספציפי ?יש תחליפים: כמה מתח/זרם/הספק ?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הלד המסויים הזה הוא (עד כמה שאני מסוגל לראות מהצצה ב-DS שלו) לא מיוחד כלל ועיקר, כל לד אינפרא אדום (880NM) יעבוד.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מה ? זה כול הפואנטה? חשבתי כבר איזה לד מיוחד משהו לא מהעולם הזה בוא יש לי שלט בבית שאני לא צריך יש בו לד כזה אם אתה מהאזור תבוא תיקח את הלד הזה מתנה ממני
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הלד המסויים הזה הוא (עד כמה שאני מסוגל לראות מהצצה ב-DS שלו) לא מיוחד כלל ועיקר, כל לד אינפרא אדום (880NM) יעבוד.מחזק... לא היה לי כוח לחפש את ה- DS
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר תודה על התגובות חברה. אז ככה, אני בונה trackIR מבוסס על free track. מה שאני בעצם בונה זה לדים שמרכיבים על כובע ושמים על הראש, ומצלמת רשת שיושבת מעל למסך המחשב. בעזרת תוכנה בשם free track אני נכנס למשחק כלשהו ויכול להזיז את זוית צילום המסך על ידי הזזת הראש שלי. דוגמא במשחק סימולטור מטוסים- trackIR זהו שם המוצר המקורי, אבל נכנסה free track ופירמסה תוכנה המאפשרת לבצע זאת על ידי מצלמת רשת וכובע עם לדים IR. בקיצור באתר של free track מצויין שעדיף להרכיב על הכובע לדים מהסוג שצינתי בכך שהם יותר טובות לקליטה. לסוג הלד הזה יש זוית צפיה של 20° וזהו מצוין לבנית trackIR. בקיצור אני מחפש את הלד
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים ואוא נשמע קטלני בקיצר יש לי אחד אם אתה רוצה ואתה מאזור הדרם בוא תיקח הוא שלך תמורת אממ כלום
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר ואוא נשמע קטלני בקיצר יש לי אחד אם אתה רוצה ואתה מאזור הדרם בוא תיקח הוא שלך תמורת אממ כלום אחי גם אני מפוצץ בלדים משלטים ישנים. הלד הזה מומלץ לשימוש בtrackIR מכיוון שהוא פולט אור אדום/כתום שיותר בולט במצלמת הרשת. מיהשו יכול להעזור לי לחפש את הלד הזה או לד עם ביצועים דומים(5 mm לד, פולט אור אדום/כתום). תודה
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הלד לא פולט אור ניראה, ככה שהוא בטח שלא פולט אור אדום או כתום אלא אינפרא אדום.מה שאתה צריך זה פשוט לד אינפרא אדום באורך גל של 800nm בעל זווית צפייה של 20 מעלות, ניראה לי שבחנות אלק תוכל למצוא כאלה בלי הרבה בעיה.רק תגדיש למוכר את הפרמטרים הרצויים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הייתי מציע לך שתבנה את העניין בעזרת לדים IR "רגילים", רק אם זה לא יעבוד תתחיל לחפור בניסיון למצוא את הלדים הספציפיים האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.