עבור לתוכן

מעוניין בהמלצות למסך 20" / 22" של Samsung או LG תקציב עד 1300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER

הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות.

יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3,

האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ?

לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי.

מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220.

[ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ]

תודה רבה מראש,

אורן.

פורסם

8600GT יכול לתת לך ללא קשיים רזולוציה טבעית 1680X1050 ליישומי שולחן העבודה ואפילו 1920X1200. בעניין משחקים אני יכול לומר ש-Half Life 2 רץ חלק עם HD2400 Pro על הגדרות גבוהות ב-1920X1200 מה שייתן לך מושג לגבי עד כמה הכרטיס שלך יהיה טוב במשחקים.

T220 מכוייל יותר טוב מ-T200 מבחינת זאת שהוא לא מציג עודף של גוונים כחולים באפורים, אבל שניהם גרועים ביותר לעריכה גרפית בגלל הפאנל TN שלהם. לפוטושופ עדיף לך לקנות מסך מבוסס פאנל VA/IPS שיש במסכים הבאים לפי סדר עדיפות מהטוב לפחות טוב:

HP LP2065

Dell 2007FP

LG L2000CP

למשחקים כל ה-3 מעולים.

קרא את המדריך הזה:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b//

פורסם
  • מחבר

8600GT יכול לתת לך ללא קשיים רזולוציה טבעית 1680X1050 ליישומי שולחן העבודה ואפילו 1920X1200. בעניין משחקים אני יכול לומר ש-Half Life 2 רץ חלק עם HD2400 Pro על הגדרות גבוהות ב-1920X1200 מה שייתן לך מושג לגבי עד כמה הכרטיס שלך יהיה טוב במשחקים.

T220 מכוייל יותר טוב מ-T200 מבחינת זאת שהוא לא מציג עודף של גוונים כחולים באפורים, אבל שניהם גרועים ביותר לעריכה גרפית בגלל הפאנל TN שלהם. לפוטושופ עדיף לך לקנות מסך מבוסס פאנל VA/IPS שיש במסכים הבאים לפי סדר עדיפות מהטוב לפחות טוב:

HP LP2065

Dell 2007FP

LG L2000CP

למשחקים כל ה-3 מעולים.

קרא את המדריך הזה:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b//

תודה על התגובה המפורטת.

1) לגבי שלושת המסכי מחשב הנ"ל, HP ו DELL אף פעם לא התנסיתי איתם ואני מעדיף להיצמד ל SAMSUNG ו LG.

עכשיו ה LG L2000CP חורג מהתקציב שלי נואשות. 1700 ש"ח למסך של 20".. דגם יקר מדיי בשבילי..

השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים, כך שאם יש מסך שיתאים לשימושים הללו ולא לגרפיקה אז ניחא,

אם תמצאו מסך מחשב שמתאים לשלושת השימושים אז מצוין.

אני לא יכול להרשות לעצמי לעבור 1300 ש"ח.. מקסימום חריגה של 50..

2) לגבי הכרטיס מסך שלי, הוא מריץ UT3 על ההגדרות הכי גבוהות חלק, Crysis על M עם כמה H חלק, Crysis Warhead כנ"ל.

הוא סבבה לגמרי, השאלה היא האם הרזולוציה של מסך חדש תקרע אותו. אני עובד עם ספק כוח ג'נרי של 400W.. שלא יעבוד יותר מדיי חזק ויגרום לבעיות..

זה למה חבר שלי הציע לקנות את הכרטיס מסך HD4670, מכיוון שהוא לא כל כך משתמש בספק הכוח. [זה מה שהבנתי ממנו.. וגם הוא הראה לי תמונות].

תודה שוב!

פורסם

1) ה-L2000CP בכלל לא יקר בכ-1700 בהתחשב בזוויות הצפייה ואחידות תאורה שהוא מסוגל להציג לך לעומת מסכי TN זולים או אף יקרים יותר ממנו.

אין ב-1350 מסך טוב לדרישות שכוללות גרפיקה. חפש את ה-Samsung 2243BW ואם לא תמצא אותו Chimei 222H, שהוא 22" מומלץ מהביקורת החדשה, יכול להיות תחליף במקומו.

2) גם ה-HD4670 יהא מספק לרוב המשחקים בהגדרות בינוניות עד גבוהות ב-22". לפי מה שאני רואה ב-AnandTech אפילו Oblivion ירוץ בצורה סבירה של 30 פריימים לשנייה עם פילטרים וקרייסיס עם 40 פריימים בהגדרות בינוניות. ב-30 פריימים לא מבחינים בקירטועים.

אם תראה קירטועים גם בהגדרות נמוכות של אפקטים אז תרד ברזולוציה. השיקולים של בחירת מסך לא צריכים להיות מושפעים מכרטיס המסך. בשביל זה יש אינטרפולציה שמשפרת את החדות במשחקים. אנשים באמת שכחו שאפשר לרדת רזולוציה, ועדיין זה לא פוגע באופן רציני בחוויית המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים