פורסם 2003 ביוני 2222 שנים הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים ממלאים טופס בקשה במועד הנכון ומחכים לתשובהאפשר גם להתנדב למארינס או להתחתן עם אמריקאי/ת
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אתה צריך לראות את שני הסרטים של מאטריקס, כולל לדבר על מאטריקס 2 באתר הזה(ועדיין לנסות להרוס למי שלא ראה, עד כמה שאפשר).ובנוסף עליך לקנות את העותק החדש של הארי פוטר. סתם העיקר שתהיה המוני ובנאלי כמו כולם. ככה זה באמריקה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר עניין החתונה ידוע רק שזה קצת קשה האמרקאיות קלטו את העניין ומבקשות לא פחות מפאקין עשרת אלפים באקס ...איפה ממלאים את הטפסים ...בשגרירות ...ואני מקווה שלא התכוונת להגרלה של הגרין קארד
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אתה יכול לחזור בזמן ולהולד בארה"ב...או להתחתן ובטעות שאישתך תלד את הילד בארה"ב...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים או שהוא יכול להקים להקת רוק מוצלחת ולקבל בקלות ויזת אומן....חוצמזה אתה צריך גרין קארד, כל שנה מוגרלים בכל העולם 10000 כאלה אני חושב.היתי מתקשר לשגרירות, כי ממוצא הגילאים פה הוא 15.5 וזה אומר הכל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.