עבור לתוכן

מחשב מושלם למשחקים מה אתם אומרים ?

Featured Replies

פורסם

אז אתה אומר שהם משקרים ?

גם אני אומר שהם משקרים. למה לך לסמוך על חברה שמנסה למכור לך משהו שלא קיים?

פורסם

מה אתה מחפש מהמחשב הזה?

כרטיס המסך - לשחק משחקים חדשים לא תוכל כי הוא לא יצליח להריץ אותם. גם משחקים ישנים יותר בקושי יזחלו. מדובר בכרטיס חלש מאוד מאוד.

המעבד - לא קיים כזה, אז הם בטח מתכוונים ל-4200*2, אבל מי בעצם יודע למה הם מתכוונים... בסוף תקבל סמפרון חד ליבתי.

המסך - תן לי לנחש, לא כתוב איזו תוצרת הוא, אבל מדובר על איכות תצוגה נוראית קרוב לוודאי.

המארז והספק בטח גרועים, נוטים לבעיות ומרעישים כמו אופנוע.

בקיצור, אם השימושים שלך הם רק office ואינטרנט, גם אז עדיף שתבקש מפרט חדש בסכום הנוכחי, כי מדובר במחשב קיקיוני, שהדבר היחיד שטוב בו הוא המחיר.. אבל כמו שאומרים: מה שקונים בזול עולה ביוקר...

אם אתה רוצה לשחק משחקים, אז בטח ובטח לא כדאי לך.

מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה ולא תתפתה להצעות מפוקפקות ברחוב :) שתדע לך שבשוק הזה אף פעם אין מתנות...

פורסם

גם אני אומר שהם משקרים. למה לך לסמוך על חברה שמנסה למכור לך משהו שלא קיים?

מה אתה מחפש מהמחשב הזה?

כרטיס המסך - לשחק משחקים חדשים לא תוכל כי הוא לא יצליח להריץ אותם. גם משחקים ישנים יותר בקושי יזחלו. מדובר בכרטיס חלש מאוד מאוד.

המעבד - לא קיים כזה, אז הם בטח מתכוונים ל-4200*2, אבל מי בעצם יודע למה הם מתכוונים... בסוף תקבל סמפרון חד ליבתי.

המסך - תן לי לנחש, לא כתוב איזו תוצרת הוא, אבל מדובר על איכות תצוגה נוראית קרוב לוודאי.

המארז והספק בטח גרועים, נוטים לבעיות ומרעישים כמו אופנוע.

בקיצור, אם השימושים שלך הם רק office ואינטרנט, גם אז עדיף שתבקש מפרט חדש בסכום הנוכחי, כי מדובר במחשב קיקיוני, שהדבר היחיד שטוב בו הוא המחיר.. אבל כמו שאומרים: מה שקונים בזול עולה ביוקר...

אם אתה רוצה לשחק משחקים, אז בטח ובטח לא כדאי לך.

מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה ולא תתפתה להצעות מפוקפקות ברחוב :) שתדע לך שבשוק הזה אף פעם אין מתנות...

בדיוק!! למשל זה כמו שאני ינסה למכור לך משהו ואני יגיד לך שיש לי עץ כסף ושהוא מצמיח 213019279שח' ביום ואני מוכר לך אותו ב-5שח' כי אני רוצה לקנות מסטיק זה נראה לך הגיוני.....לא! בדיוק שזה בדיוק אותו דבר רק אם המפרט שהבאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים