פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים כי אני חי בכלוב וזורקים עליי בוטנים.סתם...על שם הדמות המיתולוגית מMK2 שדרך אגב אחד המשחקים שאני הכי אוהב למרות שיש לי את החדשים.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר אה ושכחתי להוסיף . בהתחלה הניק שלי היה בכלל mister zorg (מהאלמנט החמישי) . כבר אין לי מושג איך זה הפך לזורגי, אבל אני רק זוכר שחרשתי עם הניק הזה את כול המשחקים האפשרים באינטרנט, לפני שניגמלתי מהם. (והאחרון חביב: הניק הראשון באמת שלי היה בכלל :kokopops ) פשוט כי זה היה טעים
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אני סוחב את הכינוי Nory מתקופה אלומה בעברי, ומאז שקראתי את סיפרי דייוויד אדינגס: http://www.eddingschronicles.com/index.html The Belgariad ניצמד הBelnory :-)
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים הניק שלי משרת אותי כבר כמה שנים טובות, בכל הפורומים האפשריים, כולל בויגיימס. זה השם שלי ושם המשפחה: דרור חזן. מי צריך יותר מזה?
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים וואיי שלי זה קשה מדי אבל אני מקווה שתוכלו לנחש בכל זאת...רק שימו עליי משהו יותר בהיר...תן לי לנחש... אתה אוהב את התקליט dark side של ה- pink floyd
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תן לי לנחש... אתה אוהב את התקליט dark side של ה- pink floydכמעט מדויק,אני אוהב את כל האלבומים שלהם.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים הכינוי הראשון שהיה לי yotam (השם שלי) ו-360 (מעלות) זה סוג של הטבעה בכדורסל שדרך אגב התלחתי לבצע לא מזמןאבל עכשיו לרוב אני משתמש בכינוי Slim Shady מה לעשות אני פשוט מעריץ שרוף שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.