פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים בICQ זה R.E.L(אם תגידו את השמות של האותיות רצוף זה ייצא אריאל) מה אתה אומר.......... חחחח בכל מקרה שלי זה פרינגלס כי באותה תקופה הייתי ממש מכור לזה.....
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים סתם כי אני אוהב רכבי bmw (אני לא ערס ) והשם שלי אלכס זהו מזל שזה לא אלכס סובארו שחורה
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים בICQ זה R.E.L(אם תגידו את השמות של האותיות רצוף זה ייצא אריאל) מה אתה אומר.......... חחחח תתפלא אבל יש לי ילדים בכיתה שקראו את זה rel רגיל(כמו מילה רגילה) ואז יצא רל :lol: והם עוד צחקו עליי שהשם משתמש שלי זה rel, לך תבין אותם
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים פעם כמו כל ליימר מתחיל בעולם אבטחת המידע הייתי קורא לעצמי system32 אז חשבתי על שם יותר מקורי master systems בקיצור זה MASTER-S
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים וואיי שלי זה קשה מדי אבל אני מקווה שתוכלו לנחש בכל זאת...רק שימו עליי משהו יותר בהיר...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים קראתי לעצמי ככה מזמן.. היו מאז המון שמות אבל הוא היחיד שנשאר... הוא לאקשור באמת לטוסטוסים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים קוראים לי שם, באמת. והשנת לידה היא 86. אני לא ממש מקורי אה? תקוע עם הניק הזה כבר מ96
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים כי אני יוג* הדוב! מאיפה הניק? זה ישן מאוד, חוץ מזה יש לי עוד איזה 2 ניקים בסיסיים אבל זה כבר לפרטי.. נ.ב- היה כבר ת'רד כזה בעבר.. זכור לי שעניתי בו...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים סתם, רציתי לחשוב על כינוי נחמד וזה מה שחשבתי עליו ;D עכשיו אני די מתחרט על זה, כינוי מאוד לא משהו :-\ בכלל אחרי ששמעתי את האלבום Black Rain של אוזי (זה היה קשה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.