פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים בחטיבה הודבק לי הכינוי psycho, ובנסיון להחמיד אותו החלפנו את לpsychu (כי פוקימונים זה חמוד, אומשו).ואז geocities הנבלות אילצו אותי להוסיף il.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים למען האמת השם הזה הוא קצת זמני, שם המשפה שלי הוא פוגל, פויגל ביידיש זה ציפור, ציבור באנגלית זה bird, שילוב שלהם זה fogrid.העניין הוא שאני עדיין הייתי רוצה שם יותר טוב.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הניק הקבוע שלי הוא טיק-טאק. אני איתו בכל מקום כבר שנים ולא זוכר איך בחרתי. אבל הוא מתאים בקשר ל"מבול"
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים זה התחיל בתור S&M (ע"ע S&M ומטאליקה, אלבום מצויין). המשיך בESM ה E מייצגת את תחילת השם שלי. הC בכינוי הוספה בגלל שESM היה תפוס, תכלס אין לה משמעות. מזה יצא EcSm שאתם מכירים
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים השם היפה שלי. במשחקים ופורומים(גם פה בעבר) לפעמים אני מופיע כ Elite_Sniper . הניק נבחר כי פעם הייתי תותח ברנגייד ובפלשפוינט(המשחקים האהובים עליי). היום זה לא כל כך רלבנטי אבל כבר התמכרתי לניק.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הניק המוקרי שלי זה Placebo7 (נכון לעכשיו )בגלל שהמושג "פלסבו" הוא כל כך מגניב (ואין קשר להלקה! לא הכרתי אותה אז)ו-7 מספר מזל שליאבל בגלל שזה משתמש ישן אז יש SciFi7 שזהscience fiction + מספר מזל
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים שם פרטי+תחילת שם משפחה בICQ זה R.E.L(אם תגידו את השמות של האותיות רצוף זה ייצא אריאל) וזהו
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים לא הצלחתי להיכנס חזק! ----------- הכינוי שלי הוא בגלל שחבר שלי מכנה אותי ככה (בעקבות האות הראשונה ב-Guy). ובעיקר בגלל שאני חובב מסתורין והמשחק Half Life שבה את ליבי. למי שלא יודע: G-Man היא דמות מסתורית בסדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.