עבור לתוכן

סט לוג'יטק WAVE PRO, מישהו שמע על זה ? מתי הוא יגיע לישראל ?

Featured Replies

פורסם

נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ?

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN

שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן.

מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.

פורסם

העכבר בקושי יצא לשוק

יקח לו קצת זמן להגיע לארץ

פורסם
  • מחבר

העכבר בקושי יצא לשוק

יקח לו קצת זמן להגיע לארץ

אני מדבר על הסט עצמו.

ראיתי אותו באתר של לוג'יטק ב130 דולר אבל הם עושים שיפינג רק לארה"ב

בקשר לאותיות בעברית זה באמת הדבר האחרון שמדאיג אותי כי אני לא מסתכל על המקלדת כשאני כותב, אז אם מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין בזול (ואתר אמין) אני אשמח.

אגב שאלה, למה יוצא שבאתרים מחול כמו אמאזון למשל יש מוצרים כמו נגיד הסט המדובר באשכול ב130 דולר ובארץ הם עולים פי 1.5 ?

אותו דבר לגבי השלט של הבוקס למחשב, בנועה מחשבים הוא עולה 225 ויש חנויות שהוא עולה גם 300, ובחול ראיתי אותו באינטרנט ב50 בערך ב185 שקל.

זה עניין של מס ? כי אני יודע שאם קונים 1000 יחידות נגיד מהיבואן של לוג'יטק זה אמור לעלות הרבה יותר זול פר יחידה.

פורסם

מס' משלוח וסתם כי היבואנים עושקים אותנו בלי חשבון :silly:

פורסם

אני גם מחפש את הסט, זה כנראה יהיה זה או ה-5500, חבל לי פשוט על הכסף על ה-5500 ( אז אולי G15 במקום :P ).

אם אתה מוצא את הסט או את העכבר בנפרד תגיד...

תודה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מחכה לסט הנ"ל

שימו לב שהMX1100 שמגיע בסט הוא עכבר נטען (סוללת NiMH שנטענת דרך USB)

לעומת זאת אם קונים את הMX1100 בנפרד הוא מגיע עם סוללות AA

אני אנסה להרים טלפון ליבואן הישראלי ביום ראשון ולבדוק אם ידוע להם מתי הסט צפוי להגיע לארץ

פורסם

סבבה, תודה, אם תגלה משהו תגיד...

פורסם

אני לא מבין גדול בתחום אבל בגלל המבצע של BUG של ה1+1 אתה יכול לקנות (רק עד היום) את הWAVE וMX1000 ב400 ש"ח

החסרונות של זה הם שהWAVE תהיה חוטית והMX1000 הוא עכבר פחות טוב (האמת? אין לי מושג מה ההבדל ביניהם...)

מה שכן, זה ייצא לך הרבה יותר זול. גם אם תצליח לקנות את הסט במחירים של ארה"ב ולא לשלם משלוח זה ייצא 520 ש"ח ואני בספק אם תצליח להתקמבן ככה. אני מניח שהמחיר הרשמי בארץ יהיה לפחות סביב ה600 ש"ח ולכן נראה לי שעדיף לך להתפשר קצת ולקחת סט דומה במחיר הרבה יותר זול ושהוא יהיה אצלך עוד היום...

פורסם

דיברתי עם מעתק, הסט אמור להגיע בתחילת ינואר

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול בתחום אבל בגלל המבצע של BUG של ה1+1 אתה יכול לקנות (רק עד היום) את הWAVE וMX1000 ב400 ש"ח

החסרונות של זה הם שהWAVE תהיה חוטית והMX1000 הוא עכבר פחות טוב (האמת? אין לי מושג מה ההבדל ביניהם...)

מה שכן, זה ייצא לך הרבה יותר זול. גם אם תצליח לקנות את הסט במחירים של ארה"ב ולא לשלם משלוח זה ייצא 520 ש"ח ואני בספק אם תצליח להתקמבן ככה. אני מניח שהמחיר הרשמי בארץ יהיה לפחות סביב ה600 ש"ח ולכן נראה לי שעדיף לך להתפשר קצת ולקחת סט דומה במחיר הרבה יותר זול ושהוא יהיה אצלך עוד היום...

נראה לי יותר שווה כבר לקנות את הסט של הWAVE PRO בעיקר בגלל העכבר שהוא טוב יותר ובגלל המקלדת שהיא על חוטית (לא נראה לי שיהיה טוב בשבילי לקנות אותם לא בסט גם עם מקלדת WAVE חוטית בגלל שיש לי כבר מתאם אחד של השלט XBOX על השולחן ו3 מתאמים נראה לי יותר מדי).

גם עד ינואר יהיה לי זמן קצת לחסוך כסף.

פורסם

נראה לי יותר שווה כבר לקנות את הסט של הWAVE PRO בעיקר בגלל העכבר שהוא טוב יותר ובגלל המקלדת שהיא על חוטית (לא נראה לי שיהיה טוב בשבילי לקנות אותם לא בסט גם עם מקלדת WAVE חוטית בגלל שיש לי כבר מתאם אחד של השלט XBOX על השולחן ו3 מתאמים נראה לי יותר מדי).

גם עד ינואר יהיה לי זמן קצת לחסוך כסף.

תשמע אני הצעתי הצעה כי זה נראה לי הגיוני אבל מן הסתם כל אחד והשיקולים שלו...

אני קניתי אתמול (בין השאר) את הWAVE והHABU כי זה נראה לי כמו הזדמנות טובה אבל עוד לא פתחתי אותם אז אין לי מושג אם זה היה רעיון טוב

בכל מקרה אני מקווה בשבילך שבאמת זה יגיע לארץ בינואר ושזה יהיה במחיר סביר

תתחדש...

פורסם

אם זה סט למשחקים אבויי לי.

פורסם
  • מחבר

אם זה סט למשחקים אבויי לי.

למה לא ?

הMX1100 ע"פ ביקורות בכלל לא רע למשחקים, והרבה פה ממליצים על הWAVE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים