פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים שלוםאני רוצה להזמין את הsensor הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15666הוא נראה ממש משתלם וטוב.השאלה היא איך אני מחבר אותו למחשב שלי בדיוק?מה לחבר למה?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אשמח לנסות לעזור לך, אך קודם תצטרך לתקן את הלינק..אני בכל אופן לא מצליח לפתוח אותו
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר אשמח לנסות לעזור לך, אך קודם תצטרך לתקן את הלינק.. אני בכל אופן לא מצליח לפתוח אותו נסה מדפדפן אחר. בכל אופן הנה פרסמתי פה את התמונות של ה sensor, אפשר לראות בתמונות את כל החיבורים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים יש לך שם חיבור לחשמל זה אחר אתה מחבר למולקס2 אני רואה שיש שם חיבור לHD בשביל להראות טת הפעילולת שלוואת שאר המידע בקשר לטמ"פ הוא כבר מציג על הצג שלו
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר לא הבנתי מההסבר שלך לאיפה בדיוק כל החיבורים מתחברים.החיבור בצד ההכי שמאלי שבתמונה השנייה, לאיפה הוא מתחבר?ומה בקשר לשני חיבורי המולקס?אני לא מכיר את החיבורים שרשום עליהם hdd ו vga. איפה יש כניסה בדיסק קשיח ובכרטיס מסך שמחברים אותו?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מה שכתוב עליו HDD ו- VGA זה החיישנים של הטמפ'... אבל אני לא ממש יכול לומר לך איך מחברים אותם... אין לי מושג
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מכיר את הלד האדום במארז שמציג מתי הHDD עובד?אז זה זהאתה מחבר את הHHD LED בסנסור במקום הלד האדום במארז, מתחבר ללוח אם.את הדברים הצהובים האלה אלה חיישנים שאתה מחבר למקום שבו אתה רוצה לבדוק את הטמפרטורה וזה נראה לידרך אגב הייתי ממליץ לך ללכת על בקר מאווררים שכולל בתוכו כבר את הסנסור הזה...יש את של SCYTHE לא זוכר בדיוק את השם
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים אתה מדביק אותו על המקום שבו אתה רוצה למדוד את הטמפרטורהאני לא הייתי הולך על אחד כזה מסיבה פשוטה, שהיום את כל הטמפרטורות אתה יכול לנטר דרך תוכנות כמו EVERST וכו'...אני הייתי הולך כמו שאמרתי על שולט מאוווררים+בקר טמפרטורה הכי משתלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.