עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב 22 בעיקר לטקסט עד 1050 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.

פורסם

יש סקירה חדשה של מסכי 22" בעמוד הראשי.

פורסם
  • מחבר

איך המסך הזה ACER X223W. מוכרים אותו במחסני חשמל ב925 שקל ובאופיס דיפו ב950. יש לו תגובות מצוינות בNEWEGG. שווה לקנות?

פורסם
  • מחבר

חברה אני רוצה לקנות אותו היום. הייתי אתמול במחסני חשמל וכמעט לקחתי אותו, הסיבה היחידה שלא לקחתי אותו היא בגלל העיצוב החיצוני שהוא סולידי ולא כל כך לטעמי וגם הSTAND הוא מוזר. בכל מקרה תראו איזה תגובות מצוינות הוא קיבל מNEWEGG. יש שם 18 עמודים וסה"כ 178 ביקורות מאנשים שיש להם את המסך.

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=24-009-145&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&SelectedRating=-1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&Keywords=%28keywords%29&Page=1

אני מתלבט בינו לבין ה2253BW של סמסונג אבל אני לא יודע אם בא לי לבזבז 130 שקל יותר על מסך רק בגלל שיש לו עיצוב חיצוני יותר יפה. עוד מסך שחשבתי עליו הוא הCHIMEI 228D שעולה 900 שקל.

פורסם

ה ACER מסך מעולה, רק חבל שאין לו חיבור DVI.

הלכתי לקנות אותו רק כשהוא יצא ובMENU יש לו אופציות עבודה עם DVI, כפתורי שליטה שלו מאוד נוחים, בין הנוחים שיש, אמנם אין לו אפשרות לעשות תמונה בפורמט רגיל (4:3) בMENU (טוב זה לא הכי שימושי גם ככה).

הבעיה שהיבואן החליט לייבא דגם שלא כולל חיבור DVI וזה מאוד לא לעניין בייחוד כשמדובר במסך 22".

פורסם
  • מחבר

התקשרתי עכשיו למחסני חשמל והמוכר אמר לי שיש למסך DVI. דרך אגב המחיר שלו ירד ל900 שקל. אני רוצה לקנות אותו היום. שווה לקנות?

פורסם

אני רציתי לקנות אחד כזה באופיס דיפו רק כשהם הגיעו וכשהלכתי לקנות ושילמתי ואז ביקשתי לראות שיפתח שהכל תקין גיליתי שאין לו חיבור DVI וביטלתי.

הוא גם אמר לי שיש אותם רק בצבע אפור (ה 22").

פורסם
  • מחבר

הייתי במחסני חשמל לפני כמה ימים וראיתי בעיניים שלי שיש לו DVI והוא בצבע שחור מט, לא שחור מבריק. ומדובר אכן בדגם X223W. והוא מגיע עם 3 שנים אחריות של היבואן הרישמי תגה מגם. שווה לקנות?

פורסם

נשמע טוב, אני לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית אם שווה לקנות או לא, אבל אם המסך יתאים לצרכים שלך אז יש מצב שכן. דרך אגב, אם תרכוש אז שלח לי הודעה פרטית עם חוות דעת עליו, אני בהתלבטויות מה לקנות גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים