פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים.בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה.עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים.הכוונה למשאבי מערכת (מעבד וזיכרון) או פס האינטרנט ?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר פרטים על המחשב ..זיכרון 1 גיגה 1.8 מהירות מעבד אינטל ליבה כפולה .אם יש משהו נוסף שאני צריך לציין תגיד לי.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים אני מרית את התוכנה ואני לא מרגיש בכלל האטה במערכת, זו תוכנה ממש קלילה מבחינת משאבים.אתה בטוח שזה בגלל התוכנה הזאת ולא אחרת?
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר אני אשמח לשמוע מהי הבעיה אם יש לך השערות אחרות אני לא יכול לגלוש כשתוכנה ברקע היא פושטת לוקחת לי הרבה משאבים.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים תקטין את כמות החיבורים דרך ההגדרות.ראה תמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים אתה נראה לי מסוג האנשים שכאשר האינטרנט שלהם לא זז מקללים את המחשב וחושבים שהוא דפוק ושצריך חדש..בכל מקרה בוא אני יפשט לך את זה התוכנה הזאת באמת קטנה וקלילה ושום מחשב מה15 שנה האחרונות לא ירגיש כמעט בקיומה..בקשר למהירות האינטרנט זה שהיא מורידה ותופסת לך את כל הרוחב פס זאת כבר בעיה שלך.. תוריד פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.