עבור לתוכן

שאלה על paypal

Featured Replies

פורסם

שבת שלום.

נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס.

אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום:

"Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card"

אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון?

ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40.00?

תודה

פורסם

פאיפאל חייבה אותך ב 1$

בפרוט החשבון של האשראי שלך יופיע החיוב הזה כשלצידו קוד של 4 ספרות ,שאותו אתה צריך להזין כדי לאשר את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

אה אז אני צריך להכינס למשתמש שלי בחשבון הבנק ולראות את החיוב ששם רשום הסיסמא[br]פורסם בתאריך: 31.10.2008 בשעה 23:15:15

חכה, אבל לא הבנתי. רשום שהכרטיס שלי נטען בכסף " charged $1.95 USD".
פורסם

לא נטען, חוייב...

פורסם

קח כמה ימים (גג שבוע) מהיום שעשית את זה. תתקשר לחברת אשראי שלך ותבקש שיגידו לך את המספר של החיוב של 1.95$. יהיו 4 ספרות. תקיש את זה באתר של PAYPAL וזהו.

Anatoli.

פורסם

אתה צריך לקבל לחשבון הבנק שלך 4 ספרות, תסתכל בפירוט האחרון שלך בחשבון אתה תראה את זה.

אח"כ אתה צריך להקיש את אותם 4 ספרות כדי לאמת את כרטיס האשראי וזהו, מכאן והלאה תוכל להשתמש בכרטיס אם אתה רוצה להזמין מאיביי (כמובן כל עוד פתחת חשבון באיביי).

פורסם

זה לא בחשבון הבנק. זה בחשבון האשראי. אם הוצאת את הכרטיס בבנק אז תוכל לגשת לפירוט החשבון הקרוב בבנק. אם לא אז תתקשר לחברת האשראי או שתחכה לחיוב בדואר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי הנבתי.

עוד שאלה. כרגע יש לי בpaypal אפס דולר, ואני רוצה לקנות מוצר באינטרנט דרך paypal.

האם אני צריך לייבא כסף מהאשרי שלי ל paypal ואז לקנות את המוצר? או שאני יכול לתת לאתר שמוכר את המוצר את חשבון הpaypal שלי והכסף ימשך ישירות מהאשרי למרות שיש לי אפס דולר.

איך זה הולך מבין שתי הדרכים שאמרתי?

פורסם

pay pal הוא רק מתווך בין העיסקה, כי pay pal היא חברה עולמית והכי בטוחה להעברת כסף.

פורסם

אם אין לך יתרה בחשבון PAYPAL אז הכסף ינוכה אוטומטית מכרטיס האשראי המוגדר בחשבון. אם יש לך כסף בחשבון אבל לא מספיק אז החלק החסר יושלם מכרטיס האשראי.

כאשר תרצה לשלם על קניה, תוכל לראות בחלון התשלום ,לפני האישור, את האופן שבו תחוייב. בדף זה תוכל גם לראות את שער ההמרה לשקלים ובדיוק בכמה שקלים חוייבת.

פורסם

לא כל אתר עובד עם פאי פאל ,

אבל רוב האתרים כן , לכן פשוט באתר כלשהו תבחר לשלם עם פאיפאל ומשם הדרך קצרה לקניה

לא צריך לעשות שום פעולה אחרת .

פורסם

סתם שאלה..

החיוב שלהם ב 1.95 $ הוא חד פעמי נכון? או שהם מחייבים פעם בשנה כדמי שימוש בשירותים שלהם?

פורסם

חד פעמי ולאחר הזנת הקוד אתה מקבל את 1.95 בחזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים