פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים חחחחחחחחחחחחח IG זה לא יצרן יא קרועעעעע LG זה יצרן חחחחחחחחחחח לא נורא אם אתה מתבלבל... קורה לכלום מתישהו וכן , זה אכן האבן.. אני מקווה שהנושא הובן שמתי לעזור.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחח IG זה לא יצרן יא קרועעעעע LG זה יצרן חחחחחחחחחחח לא נורא אם אתה מתבלבל... קורה לכלום מתישהו וכן , זה אכן האבן.. אני מקווה שהנושא הובן שמתי לעזור. לא חשבתי שLG זה IG זה גם לא כל כך קשור LG זה מסכים חשבתי שנגיד סטיקי זה ההוראות וIG זה איזה ראשי תיבות של החברה שמייצרת את הדרמל אבל לא חשוב העיקר שהבנתי הכל עוד דבר איפה אני יכול להשיג פרספקס בזול באיזור המרכז רק שם של חנות יעזור לי מאוד
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים חחחחחתפחד בדפי זהב זגגים באזור המרכז תתשאל תשווה מחיריםלרוב זה מערים מנוריים של 10-20 ש''חויש את הגנבים שהם לוקחים 30-60 מהמחיר המומלץ
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר עשיתי את זה הרוב ביקשו 60-80 שקל שאלתי פה בישביל לדעת אולי אתם יודעים על מישהו שמוכר בזול
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר מצאתי בירושלים ב15 שקל ב קרמר דוד: הסדנא 17 , טל': 02-6782362 30 על 30 אחותי קונה לי היום (היא גרה שם) תחשבו שהייתי קונה ב70
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מקום נחמד, שלא מחזיק יותר מידי מגוון במלאי (אלא רק בהזמנה) אבל במרחק 2 דקות משם, יש לך את מרכז הפלסטיק, שמחזיק את כל סוגי הפרספקס, צנורות, מוטות, צבעוני, UV ועוד.. שווה לקפוץ (ותבקש את מאיר )
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר מקום נחמד, שלא מחזיק יותר מידי מגוון במלאי (אלא רק בהזמנה) אבל במרחק 2 דקות משם, יש לך את מרכז הפלסטיק, שמחזיק את כל סוגי הפרספקס, צנורות, מוטות, צבעוני, UV ועוד.. שווה לקפוץ (ותבקש את מאיר ) וכמה בערך זה עולה אצלהם ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים המחירים די זהים פחות או יותר (משתנה בהתאם לסוג החומר ועוביו)כמובן שעדיף לקחת מה"שאריות", ולא לחתוך מפלטה גדולה (זול יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.