פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים שלום לכולם,לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות?מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין).תודה גדולה לעוזרים!!
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אם זה עבד טוב עם הקודקים הקודמים למה להחליף למשהו אחר?הייתי צריך לנגן קובץ MKV שלמקודדים שלי אין אפשרות להתמודד איתו. לכן התקנתי VISTA CODEC PACK ואז הם התחילו להתנגן (ה-MKV) אבל קירטעו. לא היה לי CoreAVC בעבר, אבל אני יודע שהחבילה שהתקנתי כוללת בתוכה את ffdshow. יש אולי קישור למקודדים K-lite ו-CCCP? האם יש להם אשפרות לנגן קובצי MKV?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר ואתה יודע מאיפה מורידים את המקודד הזה? מה הוא כולל? כלומר אני צריך להתקין איתו ac3 ו-xvid? או שהוא גם חבילה כזאת שכוללת כמה מקודדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.