פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים שנים שאני צורב, וכל הזמן הוא שואל אותי את השאלה הזו, ואני אומר burn anyway ואין לי מושג מה זה.מישהו יכול להסביר לי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אני חושב שההודעה די מסבירה את עצמה - לא כל כונן DVD יוכל לקרוא את כל הסשנים בדיסק DVD שתצרוב ומידה ויהיו יותר מאחד.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר הסשנים? מה זה?מה הכוונה לא כל DVD? איזה הבדלים יש בניהם? איך אני אדע לזהות איזה DVD יקרא את הדיסק ואיזה לא? מה זה Multisession בכלל? איך מומלץ לצרוב בסופו של דבר?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים במידה ולא עשית finalize (סגרת את הדיסק) את יכול להמשיך להוסיף עליו עוד צריבות עד גבול הקיבולת שלו כל צריבה כזו היא session. לא כל צורב יוכל לקרוא את כל ה"מפגשים" הללו אבל מדובר בצורבים ישנים אל דאגה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אתה צרבת multi-session כל הזמן ולא הבנת מה זה?האפשרות הזאת נותנת לך לצרוב על אוטו דיסק כמה פעמים עד שנגמר המקום.אם למשל יש לך חומר של 2 ג'יגה לצרוב ועדיין יש שתיים ומשהו שנרו בקיבולת של הדיסק אותה יכול לנצל אותם אחרי זה ע"י צריבת סשן נוסף.השיטה הנ"ל עובדת רק עם דאטא ולא אאודיו גם בCD וגם בDVD.ברגע שאתה צורב צריבה רגילה אתה "סוגר" את האפשרות לצרוב עוד ובעצם "סוגר" את הסשן.מה שנרו אומר לך שתיקח בחשבון שישנם כוננים שלא תומכים בקריאת דיסקים של DVD שנצרבו במולטיסשן במערכת הפעלה windows XP.איזה כוננים ידועים בבעיה הזאת ואיך מתמודדים אם זה תוכל למצוא בגוגל כמובן.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר עכשיו ברור לי גם למה דיסקים שלי לא עלו במחשוב מסויים בעבר..... תודה על התשובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.