עבור לתוכן

סקר איזו מכונית הייתם מעדיפים

איזה מכונית מבין המכוניות הבאות הייתם מעדיפים? 1,104 הצבעות

1. 1. איזה מכונית מבין המכוניות הבאות הייתם מעדיפים?

• גולף
    • טויוטה קורולה
    • הונדה סיויק

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

GOLF.

אני לומד עכשיו נהיגה (30 שיעורים + תיאוריה) על האוטו הזה, חזקה בטירוף, תענוג ליסוע עליה בבן-עירוניים. ובעיר היא גם חמודה, גם כשיש פסי האטה.

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Screw_Master, בתור מישהו שעדיין אין לו רשיון, למה בדיוק אתה משווה את הגולף (שאני אתאר גם שהיא דיזל) כשאתה אומר שהיא חזקה בטירוף?

פורסם

למרות שהסיויק מטוס (יחסית לפחות ) בגלל המנוע שלה, היא לא כל כך נוחה ואמרו שיש בעיית אמינות בקלאץ

אי הייתי הולך על הגולף כי זה רכב גרמני אמין , ולמרות שהוא רכב רגיל יש לו הרגשה יותר איכותית מאחרות והיא מרגישה פחות סיגנון מזדאה 3 (או במילים אחרות היא לא רכב כמו של כולם למרות שיש הרבה מימנה ) מהאחרות .

שלא תבינו אותי לא נכון מזדאה 3 אחלה רכב אבל יותר מידיי שיגרתי ורכב בוחרים ברגש ולא רק לפי נתונים כי אם היינו בוחרים לפי נתונים כולם הייו נוהגים על מזדאה 3 צבע אפור ליסינג .

אגב אם אתה לא חייב רכב חדש אז רכב יד שנייה בתקציב של השלושה יכול להיות הרבה יותר טוב (אולי ה z3 קצת מוגזמת אבל אתה יכול להיתפנק באיזה גרמניה טובה בימקום ).

פורסם

eliranl, למה אתה שואל?

פורסם

VW :xyxthumbs:

פורסם

הסיוויק אמינה בטירוף

פורסם

Screw_Master, בתור מישהו שעדיין אין לו רשיון, למה בדיוק אתה משווה את הגולף (שאני אתאר גם שהיא דיזל) כשאתה אומר שהיא חזקה בטירוף?

ל-Ford Focus שנסעתי בה אתמול חצי מדינה, ושרק ב-3500 סל"ד בערך היה לה כוח. בגולף מספיק שאני קצת לוחץ על הדוושא והיא כבר מזנקת.

פורסם

נסעת או נהגת?

וכן, פורד פוקוס החדשה 1.6 אוטו' היא ע-ג-ל-ה, לא חוכמה להשוות אותה לאף רכב אחר מבחינת ביצועים כי היא כמעט תמיד תפסיד.

פורסם

למרות שהסיויק מטוס (יחסית לפחות ) בגלל המנוע שלה, היא לא כל כך נוחה ואמרו שיש בעיית אמינות בקלאץ

CIVIC לא אמינה?! נראה לי אתה הבנאדם הראשון שאומר דבר כזה..

לסיוויק יש ביקורות מעולות מכל כיוון כמעט..

נראה לי אתה מתבלבל עם רכב אחר שאמרו שיש לו בעיות בגיר.. אממ, שכחתי רק איזה... אני חושב שאחי אמר לי על זה שזה הפורד פוקוס, שבחברה שהוא עובד ואנשים מקבלים שם אותן בליסינג אז יש להם הרבה החלפות של גיר ברכב הזה.. וכן הפורד הוא באמת עגלה..

אם כבר הולכים על פורד - רק מונדאו, החדשה היא פצצה..

פורסם

הסיוויק מטוס מערבון מוגבל

בסל"ד נמוך יש המון כח ולא צריך יותר מלחיצה קטנה לצאת ראשון מכל מצב אבל בערך ב-4500 סל"ד קורה משהו מוזר התאוצה מפסיקה ואם אתה נמצא בעקיפה מסוכנת כדאי שתיקח את זה בחשבון.

פורסם

אני היחיד שתוהה לעצמו למה הת'רד הזה נפתח?

פורסם

הסיוויק מטוס מערבון מוגבל

בסל"ד נמוך יש המון כח ולא צריך יותר מלחיצה קטנה לצאת ראשון מכל מצב אבל בערך ב-4500 סל"ד קורה משהו מוזר התאוצה מפסיקה ואם אתה נמצא בעקיפה מסוכנת כדאי שתיקח את זה בחשבון.

זה קורה בגלל התזמון שסתומים ורמת הפתיחה שלהם תוכל לראות את זה הגרף אפיון מנוע הזה

1800ivtec_graph.jpg

מנוע 1.8 מסומן בפס האדום ושים לב איך אחרי 4300 ס"לד בערך יורד לו המומנט למרות שההספק ממשיך לעלות

פורסם

אוקטביה

פורסם

שום דבר בשבילי רק פזו 504

[attachment deleted by admin]

פורסם

שום דבר בשבילי רק פזו 504

:xyxthumbs:

אין על ה-404 וה-504, ראיתי פעם בת"א 504 קבריולט, קלאסה שפשוט אין היום (למרות שאישית הייתי מעדיף סיטרואן SM).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים