עבור לתוכן

סקר איזו מכונית הייתם מעדיפים

איזה מכונית מבין המכוניות הבאות הייתם מעדיפים? 1,104 הצבעות

1. 1. איזה מכונית מבין המכוניות הבאות הייתם מעדיפים?

• גולף
    • טויוטה קורולה
    • הונדה סיויק

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על איזה שנים את מדבר או על חדש?

בכל מקרה גולף!

אוטו גרמני...

פורסם

טויוטה קורולה החדשה אוטו גרוע כי יש לו רק גיר רובוטי.....

לא אוהב GOLF אז סיוויק

פורסם

הונדה, לא אוהב גולף והטויוטה חמודה, אבל אני מעדיף את ההונדה.

פורסם

טויוטה קורולה החדשה אוטו גרוע כי יש לו רק גיר רובוטי.....

רכב סבבה עם גיר נוראי. אבל מגיע משלוח של ידניות עוד משהו כמו חודש, אני מכיר כבר שני חבר'ה שקנו.

אני ממליץ מאד מאד בחום על היונדאי I30. המשפחתית הקומפקטית הכי טובה ומשתלמת נכון לעכשיו. קפוץ לנסיעת מבחן עליה, אני מבטיח שתופתע לטובה.

פורסם

גולף - GTI דור ראשון.

טויוטה - אני אשמח לקחת את הבטיחות והמרחב הפנימי של הדגם הנוכחי + האמינות ואיכות הבנייה של הדגם שיש לי כעת (1998) + גיר ידני. אתם יודעים מה, שהיבואן יביא את היאריס עם מנוע 1.5 וגיר ידני (מה שכמובן לא יקרה אף פעם ובטח לא במחיר סביר, "כי אין שוק").

הונדה - אם כבר הונדה, אז שתהיה insight בגרסת 4 מושבים. אבל אני מוכן להסתפק בג'אז.

פורסם

יופי fungiman, כי הGTI נמצאת באותה רמה כמו שאר המכוניות המדוברות..

פורסם

סיוייק.

החדשה כמובן..

נראית מדהים..יפה מהירה ונוחה..

=]

פורסם

הסיוויק עולה יותר מדי, יחסית למה שהיא נותנת. והתיבת הילוכים ממש לא שוס.

פורסם

קורולה- מחוץ למשחק מבחינתי, לא מתקרבת לשניהם. משעממת, מכוערת, גיר ג-ר-ו-ע.

גולף, על פניו אחת הקומפקטיות הטובות ביותר עם מנועים מתקדמים (TSI), עם גיר DSG ואיכות פנים מעולה. אבל לדעתי היא שמרנית בצורה מוגזמת ומשעממת לגמרי מבחינת עיצוב, אני חושב שהיא מתאימה לפנסיונרים.

לסיוויק בארץ יש שני בעיות, מחיר גבוה וגיר רובוטי (בהאצ'בק) שאפילו יותר גרוע מהקורולה. את הגיר יחליפו לאוטומטי ב-2009 ויפתרו את הבעיה הזאת, את המחיר היבואן החמדן יחליט אם להוריד.

מהרשימה הזו אני בוחר בסיוויק האצ'בק ידנית, העיצוב שלה ראדיקלי, לדעתי הוא מדהים (גם מבפנים) והמנועים של הונדה נחמדים מאוד.

פורסם

יופי fungiman, כי הGTI נמצאת באותה רמה כמו שאר המכוניות המדוברות..

שאלו איזה מכונית הייתי מעדיף, מעבר לדור הראשון הגולף הפכה להיות סתמית וכבדה יותר ויותר. ד"א, לגולף GTI דור א' יש הספק מנוע בערך בסדר גודל של משפחתית 1.6 מודרנית (הביצועים טובים יותר בגלל משקל נמוך משמעותית). מבחינתי, לא צריך יותר מ-110-115 כ"ס למרכב בגודל כזה, העיקר שתהיה שלדה נחמדה וגיר ידני...

פורסם

והמחיר?

פורסם

לא טויוטה חרא אוטו הקורולה

לא את הסיויק משחתה של דלק

ולא את הגולף כי ב90 אני קונה ב.מוו זד 3 קבריולשיותר טובה ממנה בהרבה...

אם הזד 3 לא נחשבת

אז את הגולף....

פורסם

סיוויק - לי יש הונדה סיוויק חדשה (08) וזה אוטו מעולה, בנסיעה נורמלית לא שותה דלק כמו מטורף למרות נפח המנוע ( 1.8 ) שקצת יותר גדול, יצא לי בנסיעה חסכנית מהבית (מעלה אדומים) למודיעין וחזרה בערך 7 ליטר דלק.. תעשו חישוב = 42 שקל +/-. רכב חזק מאוד, מאובזר טוב.

אין מה להוסיף.

אני מבסוט עד השמיים מהאוטו הזה.

פורסם

CIVIC הכי נורמלית מבין כל השאר... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים