עבור לתוכן

מחפש | תוכנה לכיווץ קבצים גדולים ...

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא .

כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?

פורסם

ואני מחפש אליקסיר שיודע להפוך עופרת לזהב, מכיר אחד כזה?

ועכשיו ברצינות: לא, אתה לא תקבל כיווץ של פי 40, לא משנה באיזה תוכנה תשתמש. קבצים מסוגים שונים מכילים דחיסת מידע שונה, ולכן הדחיסה הנוספת שתוכל לקבל ע"י תוכנות כיווץ היא שונה. קבצי DATA טקסטואליים נדחסים טוב, וידאו בתצורת MPEG ודומיו לא נדחס כמעט בכלל, למשל. אבל קח בחשבון שגם הדחיסה הכי טובה לקבצים שנדחסים מצויין היא בערך של פי 10. ואתה רוצה כיווץ של פי 40 להכל ביחד?

עריכה: אם תמצא קובץ אימג מלא ומתפקד של GTA SA בגודל 1 מ"ב, אני אוכל את הספק של הלפטופ. למה נראה לך שזה קובץ האימג בכלל, ולא איזה קראק או משהו?

(כן, אני מודע לחוקים של הפורום, ואין בכוונתי לפתוח דיון בנושא. פשוט ההודעה דרשה את זה...)

פורסם
  • מחבר

אולי אתה לא בעניינים אבל GTA SAN ANDREAS נדרס לגודל של 1 מגה ומשהו ... אבל בסדר אנני מעוניין לדחוס קבצי DATA גם פי 10 אבל איך עושים את זה זאת השאלה .

פורסם

אתה טוען שדחסו קובץ של כ4GB ל1MB, דחיסה של 1:4000, ואומר שאני לא בעניינים?

לך תעשה ריאליטי צ'ק, ילד.

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שדחסו קובץ של כ4GB ל1MB, דחיסה של 1:4000, ואומר שאני לא בעניינים?

לך תעשה ריאליטי צ'ק, ילד.

ילד אתה יודע למי תקרא , אני פתחתי את זה במטרה ללמוד ולהבין איך עושים העיקר דחיסה אני אומר לך ממשהו שידוע לי

שהסתובב קובץ באינטרנט שנדחס ל 1 MB , אז שואל בכללי איך דוחסים ואתה במקום לעזור ההפך אתה בא ונכנס לוויכוח שולי בעניי.

פורסם

וויכוח חסר טעם.

תוריד 7zip זאת התוכנת דחיסה הכי חזקה שתוכל להשיג היום.

http://www.7-zip.org/

פורסם

בכללי איך דוחסים? את WINRAR מכיר? לא מספיק? לך לDOWNLOADS.COM, תריץ חיפוש "COMPRESSION" (עריכה: או שבאמת תיקח את 7ZIP שנותנת תוצאות לא ראות בכלל כמו שירח אפל הציע. לא 1:40 :P אבל תוצאות יפות).

וילד אני אקרא לכל אחד שלוקח כל שטות (מוחלטת) שהוא מוצא באינטרנט, מכריז עליה כעל תורה מסיני, ואז בא לפה בדרישות לא הגיוניות כי הוא "שמע" שאפשר ככה וככה.

ההבטחה שלי לאכול את הספק של הלפטופ אם תראה לי את הקובץ הזה עדיין בתוקף.

פורסם

Php-Styler, קיבלת תשובות מספיק טובות מעל ומעבר.

הדיון מוצע ואני נועל אותו.

פורסם

Php-Styler, vic07, אתם מוזמנים להפגש בדשא אחרי בי"ס ללכת מכות, לא בפורום.

נוספה לשניכם אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים