עבור לתוכן

ציירתי, יש תמונה, מה דעתכם? +שאלה בקשר למיסגור או עטיפה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים.

זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ.

ציירתי את הציור הבא:

pic049hs9.th.jpgthpix.gif

pic048ni2.th.jpg

pic051jm2.th.jpg

pic052tk3.th.jpg

עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס.

יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב מספיק. מה אני יכול לעשות כדי לשמר את הציור ואת קצוות הקלקר~נייר שגם נפגעים מדי פעם?!

מיסגור?!

יש לכם רעיונות? הצעות? מקומות שעושים את הדברים האלה? משו?

פורסם

לעבור על זה אם לורדים או משהו

פורסם

לעבור על זה אם לורדים או משהו

אויש זה לא מה שהוא התכוון..

יש לי הצעה בשבילך, אבל אף פעם לא ניסיתי את זה ואני לא יודע מה תהיה התגובה של העיפרון.

תנסה לרסס ספריי לקה, אבל אני מציע שתעשה ניסויי על בריסטול אחר שלא אכפת לך שיגרם לו נזק במטרה לראות עם הספריי לקה עושה את העבודה.

או שאתה תמיד יכול לקחת את הציור למיסגור. מאחוריי זכוכית לא יקרה לזה מהום.

לגביי הציור הוא יפה מאוד, נחמד מצדך לחלוק עימנו את היצירה שלך :) אני מקווה שבעתיד תמשיך לפרסם עוד יצירות כאלו. אגב כמה זמן לקח לך לצייר את זה? האם ציירת את זה ישר ככה מהראש או שמא עשיתי איזה סקיצה קטנה תחילה? בהחלט עבודה יפה.

g0vner_x3

פורסם

אויש זה לא מה שהוא התכוון..

יש לי הצעה בשבילך, אבל אף פעם לא ניסיתי את זה ואני לא יודע מה תהיה התגובה של העיפרון.

תנסה לרסס ספריי לקה, אבל אני מציע שתעשה ניסויי על בריסטול אחר שלא אכפת לך שיגרם לו נזק במטרה לראות עם הספריי לקה עושה את העבודה.

או שאתה תמיד יכול לקחת את הציור למיסגור. מאחוריי זכוכית לא יקרה לזה מהום.

לגביי הציור הוא יפה מאוד, נחמד מצדך לחלוק עימנו את היצירה שלך :) אני מקווה שבעתיד תמשיך לפרסם עוד יצירות כאלו. אגב כמה זמן לקח לך לצייר את זה? האם ציירת את זה ישר ככה מהראש או שמא עשיתי איזה סקיצה קטנה תחילה? בהחלט עבודה יפה.

g0vner_x3

מחזק, ספריי לקה לציפוי ושמירה על ציורי פחם וכו' עובד מצויין.

בדוק בבית הספר הקרוב לביתך :xyxthumbs:

פורסם

עבודה מצויינת. :xyxthumbs:

פורסם

אני מניח שהדאבל פוסט נוצר בטעות (ניתן להסיק לפי זמן הפירסום שניהם)

לכן אני נועל את התראד הזה, ואת הדיון ניתן להמשיך בתראד הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371766.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים