עבור לתוכן

מתלבט במחשב למשחקים- 4000 לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

בהתחלה חשבתי שיש לו 22' אז תרגיע.

פורסם

זה המפרט הכי מבוזבז שראיתי בחיים שלי

רק 2 גיגה זיכרון???

למה הוא צריך ספק כזה חזק ויקר????

לוח P45 יקר מאוד שגם יחסית מסובך למשתמש הפשוט ומי שלא מבין יותר מידי לא הייתי ממליץ על DFI ובטח לא במחיר הזה בתקציב כזה

רק 250GB דיסק קשיח שבתוספתשל כמה שקלים שבזבזת על ספק מיותר אפשר לקחת את ה 500 או ה 640 ??

מארז יקר מאוד לתקציב שלו שאפשר לחסוך 100 שקל ולקחת את ה 590 שיהיה לא פחות טוב או את האנטק 300

בקיצור מפרט מאוד מאוד מאוד מאוד אבל מאוד לא מאוזן

נא לא לבלבל אנשים סתם ולירות מהמותן

למה לוח P45 ? כי הוא יותר טוב מP43. מה ? DFI מסובך ? צר לי עליך ! אחד הלוחות הנחמדים שיש, לא ממש מוצלך לOC, אבל עדיין. וספק כוח ? מה רע בקורסייר 550 ? עם הטעבון הרב של כרטיסי מסך של היום - עדיף משהו כזה ולא איזה 450W. בקשר למארז - אחד הטובים שיש, דיסק כשיח מעל 250 - מה יש לעשות איתו ? אולי יש טעם להוסיף כצת וללכת על 320 אבל להגדילו ל 500 או 640 ? אין לזה שום סיבה !

אני מסכים רק בדבר אחד, ולא עם מה שאמרת :

כ. מסך עדיף לחקות עד שHD4830 יגיע לארץ ואז לקנות אותו. וספק 550 אז מספיק מוסבר - אופציה לCF בעתיד, כאשר הבחור יקנה מסך יותר גדול.

אה, כן, עוד לא הבנתי למה צריך עכשיו 4 גיגה זכרון ? להתקין מערכת 64 ביט ? ואז זה ממש טוב למשחקים, נכון ?

אני ממש לא מסכים איתך. יש סיבה לכל חלק שרשמתי, תאמין לי.

הבעיה היא, שאתה לא שם לב, שזה מפרט אולי קצת יותר יקר ממה שהציעו פה, אבל עם אופציות ענקיות לשדרוג בעתיד, אפילו בעתיד הקרוב.

פורסם

גיל-28, למה לשלם 500 שקל יותר ולא לקבל כלום תמורת זה? (אל תשכח שמהחיר ב-IQPC הם למזומן)

תודה רבה קודם כול,

בקשר למפרט האחרון הוא די דומה לראשון, אבל יש לי כמה שאלות:

הכרטיס מסך הוא Contect3D HD4850 AC Cooling, אני לא מכיר את החברה הזו Contect3D. היא טובה? ומה אומר AC Cooling?

גם את החברה של הזכרון אני לא מכיר,Geil. היא טובה?

ושאלה אחרונה, ראיתי שאין קירור, זה בסדר? כי אני מעדיף מחשב שקט

אבל סך הכול, נראה מפרט די מפתה

בקשר לOC, אני לא מתככן כזה אבל זה אפשרי במפרט הזה או שלא?

תשובות לכל מה ששאלת:

Connect3D לא חדשה בשוק, ונחשבת לא פחות טובה מחברות כמו פאליט או אחרות. היתרון במקרה הזה הוא בקירור AC ששאלת עליו.

AC הכוונה בשם Artic cooling, שם של חברה שמתמחה בייצור פתרונות קירור. במקרה הנ"ל Connect3D מרכיבה קירור טוב בהרבה מהקירור המקורי של ה-4850, על הכרטיס באותו מחיר.

בקשר לזיכרון, חברת Geil היא שחקן מוכר וותיק בשוק. בכללי רמת הזיכרונות במחירים האלו דיי זהה אז אין לך ממה לחשוש.

לגבי השאלה האחרונה שלך על הקירור,

לא ראיתי שבקשת מחשב שקט במיוחד או מוכן ל-OC לכן לא ראיתי צורך להוסיף לך קירור מיוחד.

הקירור של אינטל עושה את העבודה יפה מאוד אם לא מתוכנן OC.

אם אתה מעוניין להשקיט את המחשב או מחפש אפשרות לאוברקלוקינג תוסיף למחשב בניפרד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro בעוד 100 שקל וסגרת פינה (ועדיין זה יוצא זול משמעותית מכל הצעה אחרת..)[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 19:45:11

אני ממש לא מסכים איתך. יש סיבה לכל חלק שרשמתי, תאמין לי.

הבעיה היא, שאתה לא שם לב, שזה מפרט אולי קצת יותר יקר ממה שהציעו פה, אבל עם אופציות ענקיות לשדרוג בעתיד, אפילו בעתיד הקרוב.

Keman, תפסיק שנייה את השטויות ותקשיב. אין שום יתרון ב"אופציות לעתיד" שאתה שם במפרט

לקחת לוח אם מבוסס P45 במקום P43, רק בשם ה-CF שאולי יום יבוא והוא יעשה זה טמטום. (במיוחד כשלקחת כרטיס של nvidia)

בנוסף הספק הוא אוברקיל רציני. נכון שהוא טוב במקרה של שני כרטיסי מסך, אבל שוב אני לא רואה שום טעם לכוון לשם.

אפשר להסתפק ב-500 ואט טוב של seasonic או של CM שיעשו עבודה לא פחות טובה בהפרש של 200 שקל במחיר.

ודבר אחרון, לקחת דיסק קשיח של 250GB שעולה 230 שקל, אבל לא לשים עוד 100 שקל בשביל יותר מפי 2 נפח (640GB עולה 330 שח) זה באמת אחד הדברים הטיפשיים.. סליחה אבל זאת השקעה ששווה את התוספת.

אל תקח דברים בצורה אישית, אבל המפרט שלך באמת מבוזבז במקרה הזה, כשיש אפשרות זולה וטובה יותר

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי התלבטויות ובדיקות החלטתי ללכת על המפרט הזה (שמאוד דומה לזה שאתה נתת, Access denied וגם באותו אתר)

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz

קרור למעבד: CoolerMaster Hyper 212

לוח אם: GIGABYTE P43-GA-DS3L

זיכרון: Geil 2X2GB 800 Mhz CL 5

כרטיס מסך: Connect3D HD4850 512 AC Cooling DDR3 512MB

כונן אופטי: Samsung 22X SATA

דיסק קשיח: Western Digital WD640AAKS 640GB

מארז: CoolerMaster Centurion 590

ספק כוח: CoolerMaster Extreme Power 500W

הכול ביחד יעלה 3500 ש"ח ב-FoxPc. אם יש הערות אני אשמח...

רציתי להודות לכל מי שעזר לי פה (למרות היכוחים חח) באמת אחלה של אנשים, מהירות ופורום... :xyxthumbs: הטופיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים