פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר.השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות.חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר.אפשר גם מסכי 20" לא רחבים.בתודה מראש,אלעד.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אתה יכול ללכת על ה-943BM שהוא מסך טוב עם ארגונומיה משוכללת.אבל יש לו רמקולים מובנים..ראיתי כמה דגמים של LG כמו הL1960TR, מה אתם אומרים עליהם?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר.אבל יש לו רמקולים מובנים..אפשר לשאול למה הדרישה היא ללא רמקולים מובנים נובעת? (סתם מתעניין)(מבחינת תקציב זה לא נראה לי מסיף הרבה שיש רמקולים?!? מבחינת מקום בגלל שהוא גדול יותר?הרמקולים הורסים את מסך (השראה מגנטית כמו במסכים ישנים)? מבחינת עיצובית?תודה לעונים
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אפשר לשאול למה הדרישה היא ללא רמקולים מובנים נובעת? (סתם מתעניין)(מבחינת תקציב זה לא נראה לי מסיף הרבה שיש רמקולים?!? מבחינת מקום בגלל שהוא גדול יותר?הרמקולים הורסים את מסך (השראה מגנטית כמו במסכים ישנים)? מבחינת עיצובית?תודה לעוניםכמו שאמרת קודם כל הם תופסים הרבה מקום, בקשר לזה שהורסים את המסך אומרים שבLCD זה לא משפיע אבל אני מעדיף לא לקחת סיכון, הרמקולים עצמם גם ככה נשמעים פחות טוב מרמקולים שעולים אפילו 50 ש"ח וזה סתם נראה לי מיותר שיהיו רמקולים שאני בכלל לא ישתמש בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.