עבור לתוכן

מה עדיף לגבי 22 של סמסונג: 2243bw או 2253bw? (תקציב עד 1200)

Featured Replies

פורסם

ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ.

השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים.

מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה.

מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע.

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לאשר את ההבדל בין המסכים: לכאורה, נראה ש2243 יותר יקר רק בגלל זויות השיפוע שלו (כולל ה pivot), בעוד ש2253 יש נתונים יותר טובים (רואים יותר טוב?) והמחיר נמוך רק בגלל הארגונומיה המוגבלת.

זה נכון?

פורסם

קיבלתי את ה2243BW שרכשתי לפני מספר ימים ואני מאד מרוצה.

ההבדל היחידי שראיתי על הנייר הוא של2243 יש קצב ריענון של 5 מילישניות ול2253 יש 2 מילישניות. אני לא יודע עד כמה הנתונים האלה מדוייקים וגם אם כן - אם העין שלנו באמת מסוגלת להבדיל בשינוי

ל2243 מסגרת שונה מל2253 (שלו יש ציפוי מבריק)

ל2243 יש גם אפשרות להגביה את המסך, לסובב על הציר ולכוון לגובה (לא יודע מה מאלה יש ל2253) ומה שיש לו שאין ל2253 הוא הPIVOT שמאפשר להעמיד את המסך לגובה.

יכול להיות שימושי אם אתה עושה עבודות בWORD או משתמש באינטרנט ורוצה לחסוך הרבה גלילה של מסך. אישית, אנ י לא חושב שאשתמש בזה יותר מדי.

הבעיה עם ה2243 היא שלפי מה שהבנתי, כבר לא מייבאים אותו לארץ ככה שאם אתה מעוניין לקנות אותו, תעשה את זה מהר כל עוד נשארו מסכים במחסנים של החנויות...

פורסם

לפני כמה חודשים, המצב היה הפוך:ה-2253 עלה יותר מאשר ה-2243. ההבדלים במחיר נובעים מזמינות מלאי, בין השאר.

המסכים זהים, למעט שני הבדלים:

1. מנגנון overdrive שהופך לכאורה את ה-5ms של ה-2243 ל-2ms ב-2253. לדעת הרבה מביני עניין, זה גימיק שיווקי ותו לא.

2. ארגונומיה גרועה של ה-53. לא ניתן להגביה או להנמיך את המסך. נדמה לי שגם לא ניתן לכוון בו את הזווית האופקית.

אני אישית התלבטתי לפני כמה חודשים בין השניים עבור מחשב משחקים ובחרתי בסוף ב-2243. אם ניתן עדיין להשיג את המסך, אני חושב שהוא יהווה בחירה טובה יותר מאשר ה-2253.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים