פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים לא ידוע הדגם במדויק,אבל זה לא משנה לי. העיקר שתמצאו איזה דרייבר מסוים למצלמת האינטרנט של NEAO ואם יש אתר שמרכז כמה דגמים וגם דרייבים ביחד אני אשמח תודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אתה בטוח שזה השם המדוייק? יש אולי עוד פרט?בכל מקרה זה נראה כמו עוד מותג מדבקה סיני.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אתה בטוח שזה השם המדוייק? יש אולי עוד פרט?בכל מקרה זה נראה כמו עוד מותג מדבקה סיני.כן זה השם המדויקוכן זה סיניסתם מצלמה מעפנה שקיבלתי מחבר ואני רוצה אותה רק בשביל האינטרנט
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אין שום צורך לצוטט תגובה מעליך.תכניס אותה למחשב ותראה איך ווינודוס מזהה אותה - הרבה פעמים ניתן לזהות שלש של בקר ואז למצוא לו את הדרייבר בגוגל.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים חיפשתי ב- DriversGuide ומצאתי דרייבר אחד, נראה לי שזה יתאים..ובגלל שאתה לא רשום שם חסכתי בשבילך את המאמץ להרשם שם והעלתי את הקובץ 8219333.zip.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר חיפשתי ב- DriversGuide ומצאתי דרייבר אחד, נראה לי שזה יתאים..ובגלל שאתה לא רשום שם חסכתי בשבילך את המאמץ להרשם שם והעלתי את הקובץ 8219333.zip.תבורך!!!!אני מודה לך מאוד!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.