עבור לתוכן

שאלה- נעלי טיולים שעשויות מעור הפוך

Featured Replies

פורסם

אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם.

הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן.

אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך.

אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון)

בתודה, רן :jump:

פורסם

יש אבן מיוחדת לתקן נקודות שנהיו חלקות בזמש(עור "הפוך").

ולטיפול בו יש וקס לאטימות ושמירה על הגמישות שלו.

יש גם כל מיני קונדישינרים, על עקרון של משחת נעליים רק שקופה.

וחוץ מזה,רבאק, נעל טיולים!

כמה נקי זה כבר צריך להיות?

פורסם

עור הפוך?

מזכיר קצת קטיפה...

להבא

קוראי לזה ז'אמס

ולא עור הפוך חח

פורסם

קאטרפילר זה לא נעלי טיולים.... זה נעלי הליכה/עבודה...

אם אתה רוצה נעל טובה ולא לקרוע את הארנק לך למטייל עודפים ותקנה vasque או keen (יש גם שורש לא רעות בקציב לא מטורף מדי)...

מה שאתה לא עושה תתרחק מ the north face ומ asolo לשני חברים שלי (שהתפתו לקנות אותם בגלל המחיר שהיה נורא קרוב לואסק ולקין) יש את הנעליים האלו והן פעם בחודשיים שלוש בתיקון. לא יאמן כמה הנעליים מתפרקות.

ולשאלה המקורית שלך :P

אני תמיד העדפתי נעלי הרים מזמש, יותר גמישות יותר עמידות. פעם בשנה וקס וזהו...

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני אלך עם הנעליים האלה ביום-יום כי אני מאוד אוהב את הסגנון של הנעליים האלה, ובגלל זה אני רוצה שתראה טוב(היה דגם של קאטרפילר שמאוד אהבתי. STORM אם יש לכם במקרה את הקטלוג, זה בדיוק הסגנון שאני אוהב) ולא משהו מסיבי במיוחד.

מקודם היו לי נעליים של טימברלנד, לא משהו רציני במיוחד, שמאוד אהבתי, פשוט הם די יקרנים אז החלטתי לנסות קאטרפילר, זה נראה לי בדיוק אותו סגנון. חבר שלי שהיה חסיד טימברלנד בדיוק כמוני הציע לי עליהן, והן באמת נוחות לי.

פורסם

רוב הדגמים של ASOLO מעולים, אין לי מושג מה קרה לחברים שלך . עור הפוך זהו השם של העור של הנעליים האלו ולא זמש (הזמש עדין

יותר). הבעיה של נעליים מעור הפוך הוא שכששמים עליהן וקס הן מאבדות את הצבע ונראות על הפנים. אם לא תשים עליהן וקס הן יקרעו

לך יחסית מהר. קטרפילר וטימברלנד הן לא נעלי טיולים.

פורסם

רוב הדגמים של ASOLO מעולים, אין לי מושג מה קרה לחברים שלך . עור הפוך זהו השם של העור של הנעליים האלו ולא זמש (הזמש עדין

יותר). הבעיה של נעליים מעור הפוך הוא שכששמים עליהן וקס הן מאבדות את הצבע ונראות על הפנים. אם לא תשים עליהן וקס הן יקרעו

לך יחסית מהר. קטרפילר וטימברלנד הן לא נעלי טיולים.

אני כרגע בזוג סולומון בנות 3 שעבדו קשה מאד ולא נגעה בהן טיפת ווקס והכל פיקס חוץ מכמה מכות בגומיות, לחבר שלי יש אסולו בנות שנה שקיבלו ווקס שבועיים מיום הקניה (אחרי הריכוך) ופעם נוספת אחרי 9 חודשים (בדיוק כמו בהוראות) והן היו כבר 5 פעמים בתיקון, הכל בעיות של תפירה או עור...

פורסם

אין קשר בין תפירה לוקס. כנראה שחבר שלך נפל ספיציפית על נעל דפוקה. קריעה של עור גם תלויה מאוד באקלים שבו אתה נמצא.

במישור החוף (שם הלחות גבוהה) עור נשמר יותר טוב מבירושלים לדוגמא. מכות באיזה גומיות בדיוק?

פורסם

אין קשר בין תפירה לוקס. כנראה שחבר שלך נפל ספיציפית על נעל דפוקה. קריעה של עור גם תלויה מאוד באקלים שבו אתה נמצא.

במישור החוף (שם הלחות גבוהה) עור נשמר יותר טוב מבירושלים לדוגמא. מכות באיזה גומיות בדיוק?

בסולומון יש מגן גומי על החלק הקדמי של הנעל ואיזה פס גומי על העקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים