עבור לתוכן

הוא הגיע: מחשב החלומות:)

Featured Replies

פורסם

חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר:)

המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה.

בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית:)

פורסם

קדימה תמונות,ותחדש !

פורסם

תתחדש !!!

מפרט יפה...

בלי לפגוע/להעליב...

ערך המחשב יורד מהר מאוד !!! (במיוחד עם הוצאת הרבה)

פורסם

תתחדש ושתדע ממנו רק נחת. :xyxthumbs:

שחרר לנו תמונות כשתוכל ואם אפשר גם מפנים המארז. גם לי יש מארז כזה ומעניין אותי איך הרכבת אותו.

פורסם

עם מפרט כזה, הוא הוציא לא מעט

פורסם
  • מחבר

לא בא ברגל המחשב, אבל מבחינתי יש לי שנה-שנתיים להפציץ איתו ואז אני מתגייס :) בזמן הצבא מן הסתם לא יצא לי כל כך הרבה להתעסק איתו

מבחינת סידור כבלים לא יצא לי עדיין לשפר את מה שהחנות עשתה, אבל הספק מודולרי אז ברגע שיהיה לי קצת זמן אני אתחרע עליו :xyxthumbs:

פורסם

תקרע אותו למשחקים !!! :P

פורסם

אני שמח שאתה שמח עם המחשב החדש שלך,הרגשה מעולה ;D

פורסם

כמעט אותו הדבר כמו שלי :x

תתחדש, זה כיף לקבל מחשב חדש :xyxthumbs:

פורסם

אני שמח שאתה שמח עם המחשב החדש שלך,הרגשה מעולה ;D

:lol: :lol: :lol:

אני שמח שאתה שמח שהוא שמח מהמחשב...

פורסם

מצטער לבאס אבל ציטוט מהחוקים:

"הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות."

אחד המנהלים ינעל בקרוב.

פורסם

כנראה עוד מאט ינעלו את התארד הזה .

אבל בכול זאת תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש אחי !!!

בעצמי התחדשתי לפני חודשיים - איזה כיף זה !!! :xyxthumbs:

פורסם

"הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות."

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים