עבור לתוכן

מסך 24" למשחקים ועבודה משרדית, תקציב - 3000-3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל.

שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע.

חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN.

עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית), רק שאני לא יודע מתי זה יתאפשר לי.

תודה לעוזרים :)

פורסם

קשה להאמין שה-LP2475 יגיע לארץ, כמו שאר מסכי HP שלא זמינים בארץ.

במחיר הזה אין חלופות של ממש ל-Dell, גם ל-245T של סמסונג יש את אותה בעיית Input lag.

פורסם

מה אתה משחק שאתה כל כך דואג מהלאג?

איזו חבילת אינטרנט יש לך?

פורסם
  • מחבר

קשה להאמין שה-LP2475 יגיע לארץ, כמו שאר מסכי HP שלא זמינים בארץ.

במחיר הזה אין חלופות של ממש ל-Dell, גם ל-245T של סמסונג יש את אותה בעיית Input lag.

אני מבין.

בהנחה והייתי מוכן להגדיל את התקציב שלי מאוד (מאוד), היית ממליץ על משהו אחר?

borsood, אני לא משחק ברמה תחרותית, אבל אם אני משקיע כ"כ הרבה כסף במסך, אני רוצה שיהיה חף מבעיות, עד כמה שאפשר.

פורסם

אתה מכוון לקנות גם מכייל חומרתי כדי להתגבר על "בעיות" כיול גוונים ברמה של קדם-דפוס?

EIZO S2431WE פחות "בעייתי"

פורסם
  • מחבר

לא בזמן הקרוב.

פחות בעייתי מאיזו בחינה?

ה- S2431WE יקר, האם הוא מתאים לשימושים שלי? במה הוא יותר טוב מהדל?

פורסם

אין INPUT LAG (לא משנה לך) דיוק צבעים מעולה (לא משנה לך) אחריות יותר טובה (?)

בקיצור הוא טוב לשימושים שלך וגם לכל השימושים שאתה לא משמש בהם אבל סתם מכניס את עצמך לסרט.

קח רגיעון ותקנה את הדל. הוא לא מסך מושלם אבל נותן תמורה מצוינת למחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

כנראה שלדל אין אלטרנטיבות, ברמת המחיר הזו, ולשימושים שלי.

אבל, אם הוא כזה מוצלח, למה לא מעט אנשים כאן נמנעים מלרכוש אותו ברויזיה הנוכחית שלו (A00)?

פורסם

אני בדיוק במצב שלך

מחפש מסך 24 איכותי שמתאים ל XBOX360

אם הגרסא החדשה של הדל A01 פותרת את בעית הלאג אני בדוק קונה ואם זה לא יגיע לארץ אני אקנה משומש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים