עבור לתוכן

פיתוח מנהיגות טכנולוגית וניהול ידע (מטעם חברת נס טכנולוגיות), שווה?

Featured Replies

פורסם

אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^)

לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה.

איך הקורס? מעניין?

האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה?

איך החבר'ה שם?

התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים?

תודה לעונים!

פורסם

דבר ראשון, אני לא מכיר כ"כ את הדבר הזה..

דבר שני, מה יש לך כבר מה להפסיד? אתה כולה בן 15 לא? זה לא שאתה איש עסקים שאין לו זמן בכלל..

לך, תראה מה זה.. מקסימום תראה שזה לא שווה ואז תבטל את זה..

בהצלחה

פורסם

מזל טוב

וכבר ענו לך על השאלה

פורסם

תן לי לנחש אתה ירושלמי?

הייתי בדבר הזה שנה אחת. לא עושים בזה כלום!! פשוט באים לשרוף 3 שעות בשבוע.

מבטיחים לכם להגיש אתכם למבחנים של מיקרוסופט ,אנערף, זה בולשיט . לא מלמדים כלום, לא מגישים לכלום, לא מקבלים כלום.

ולאחר כל זה תקבל גם חשבון מנופח על השנה שהייתה, שרק אם תשלם אותו תסע לאיזשהו מחנה קיץ מפגר.

קיצר תשמע לי במחזור שלי היינו מגיעים לחדר המחשבים בבית הספר ומשחקים בדמו של counterstrike שלוש שעות.

אולי הם השתפרו טיפה אבל בתקופתי (לפני שנתיים) זה היה בולשיט אחד גדול!!!

פורסם
  • מחבר

כן, אני ירושלמי.

אתמול הייתי ב"ערב עיון" של הדבר הזה, הרגשתי כאילו מנסים למכור לי מוצר בשיווק מאוד אגרסיבי.

אני אשמח לעוד תגובות של אנשים שהיו בדבר הזה, או כאלה שנמצאים בו עכשיו.

בייחוד מעניין אותי לדעת אם,כמו שאמרת, עושים את כל הדברים שהם מדברים עליהם, או שלא באמת עושים.

פורסם

באיזה בית ספר אתה לומד?

תשמע לנו עשו מבחנים,ראיון...

ורק בנאדם אחד לא עבר אותם כי הוא אמר בראיון שהמנהיג האוהב עליו זה היטלר.ועוד כל מיני דברים שלבסוף הוא גם זומן לשיחה עם היועצת ביום שלמחרת.

קיצר תקשיב יפתו אתכם בשטויות, בסיפורים על התוכנית, בסיפורים ממנח"י,במחנה קיץ,בזה שהפרויקט יעזור בעתיד,בזה שהצבא מכיר בפרויקט, ונסיעה לסניפים המרכזיים בת"א, וטובה האישה האחראית על כל הסיפור, תעשה לכם טובות ותגיע לפגישה אחת או שתיים. אבל הכל בולשיט , שיווק אגרסיבי כזה לא רואים כל יום, וילדים הם קלי פיתוי. ויש לזה סיבה!

עצה שלי לך פעם אחתאולי השתנו דברים אם מתחילים אתכם בדיבורים ואתה רואה שזה לא מועיל קח את הרגליים שלך ותצא

פורסם

לפני החגים הציעו לי את זה...

אני גר בחולון אם זה מעניין מישהו

הלכתי ליום עיון וזה נשמע לי ממש דפוק לא מועיל אז החלטתי לוותר

ואני מגלה פה שצדקתי :jump:

פורסם
  • מחבר

מה משנה איפה אני לומד?

בכל אופן, אני אנסה להתקבל, למה לא. לא נראה לי שתהיה בעיה..

אני אלך פעם אחת, אם זה יהיה ממש גרוע, אני לא אמשיך.

תודה בכל אופן!

בכל זאת אשמח לשמוע עוד חוות דעת אם יש למישהו פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים