עבור לתוכן

איזה מסך 22' הכי טוב לסרטים משחקים וגלישה באינטרנט ? תביעו את דעתכם

איזה מסך עדיף? 1,076 הצבעות

1. 1. איזה מסך עדיף?

• Samsung T220P
    • Samsung T220
    • Samsung 2253BW
      0
    • ASUS VW222U
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז איזה מסך מומלץ יותר?

מי נותן תמורה טובה יותר למחיר?

רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע :)

לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב?

אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים :smile1:

פורסם

הASUS\SAMSUNG T220\2253BW משדרים 720P וה220P משדר 1080P

כמובן תוכל לצפות בסרטי 1080P על מסכים התומכים ב720P.

האחריות על כולם זהה,למעט הASUS אני ממש לא יודע מהי מדיניות הפיקסלים שלהם

פורסם
  • מחבר

הASUS\SAMSUNGT220\2253BW משדרים 720P וה220P משדר 1080P

כמובן תוכל לצפות בסרטי 1080P על מסכים התומכים ב720P.

האחריות על כולם זהה,למעט הASUS אני ממש לא יודע מהי מדיניות הפיקסלים שלהם

אוקיי.... אבל מי אתה חושב שטוב יותר?

פורסם

תנסה להשיג את ה2243BW מסך מצוין,ואם יגידו לך שיש הבדל נראה לעין בין 5MS לבין 2MS אסקול אותו בגויאבות.

פורסם

גפרור, אני לא מצליח להבין את הכותרת. ערוך אותה בבקשה ככה שכולנו נוכל להבין.

פורסם
  • מחבר

ערכתי יאלה תגיבו

וגם תגידו למה בחרתם במה שבחרתם

פורסם

נצל"ש : למי פה בפורום יש את asus mw221c ? ואיך זה לעבוד איתו באתרי אינטרנט ולקרוא טקסטים ? האם המסך הזה טוב לגלישה וטקסטים ?

למה מסכי 19 עולים יותר יקר מהמסכי 22 ? הבנתי שמסכים רחבים הם 19:6 ו19 הם 3:4 רגילים , וכל האתרים וטקסטים מותאמים ל3:4. ולכן בעבודה עם 22 יהיו הרבה שטחים מתים בצדדים , ויראו את הטקסט בצורה קטנה ו לא טובה ? ואם משנים את הרוולוציה הטבעית של המסך לא יהיה אפשר לקרוא טקסטים בכלל ?

או שהכל יהיה מעוות ? איזה מסך 22 יהיה הכי טוב לגלישה וטקסטים בחיבור vga ? והאם כולם גרועים ועדיף מסך 19 3:4 וזהו ? יש פה מישהו עם asus 22mw שיוכל לומר לי איך הוא בעבודה עם אתרים וטקסטים ? או איזה מסך מכל מה שמדובר עליו בפורום נוח לטקסטים גם מבחינת ארגונומיה ? הכוונה שאני אוכל להזיז את המסך שאלה וימינה ו למטה וללמעלה כמו במסך crt זה נקרא pivot ?

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות אנשים ;D

פורסם

לדעתי בחירה טובה יהיה גם ה CHIMEI 222H .

פורסם

נצל"ש : למי פה בפורום יש את asus mw221c ? ואיך זה לעבוד איתו באתרי אינטרנט ולקרוא טקסטים ? האם המסך הזה טוב לגלישה וטקסטים ?

למה מסכי 19 עולים יותר יקר מהמסכי 22 ? הבנתי שמסכים רחבים הם 19:6 ו19 הם 3:4 רגילים , וכל האתרים וטקסטים מותאמים ל3:4. ולכן בעבודה עם 22 יהיו הרבה שטחים מתים בצדדים , ויראו את הטקסט בצורה קטנה ו לא טובה ? ואם משנים את הרוולוציה הטבעית של המסך לא יהיה אפשר לקרוא טקסטים בכלל ?

או שהכל יהיה מעוות ? איזה מסך 22 יהיה הכי טוב לגלישה וטקסטים בחיבור vga ? והאם כולם גרועים ועדיף מסך 19 3:4 וזהו ? יש פה מישהו עם asus 22mw שיוכל לומר לי איך הוא בעבודה עם אתרים וטקסטים ? או איזה מסך מכל מה שמדובר עליו בפורום נוח לטקסטים גם מבחינת ארגונומיה ? הכוונה שאני אוכל להזיז את המסך שאלה וימינה ו למטה וללמעלה כמו במסך crt זה נקרא pivot ?

לי יש את ה-Asus MW221C, עבודה איתו באינטרנט וקריאת טקסים היא מעולה, לפי דעתי האישית מסכי 22' רחבים הם מסכים מעולים לעבודה, אחרי שאתה מתחיל לעובד איתם קשה יהיה לך לחזור למסך מרובע.

לפי דעתי חיסרון אחד שיש למסך: שהוא מבריק מאוד ועקב כך בקלות הוא מתלכלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים