עבור לתוכן

המרפאה מציגה: גימ"לים לכל

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו, יש את זה בכל מקום גם ככה, רק שתופסים מדי פעם אחד או שניים.

פורסם

זאת רק ההתחלה של זה...

יש עוד המון כאלה...

היו צריכים למכור ב- 500 או 1000 שקל ואז לא היו כל הבעיות האלה - היו פחות ימי ג' ולא מעלה את החשד

פורסם

למה לקנות כשאפשר להכין בבית? :)

מזכיר לי את ימי השירות העליזים שלי.

פורסם

בעיה כשהמפקד שלך מתקשר לרופא !!! :pissed:

פורסם

סססססעמק! אני גם התכוונתי ללכת לשם במיקרי חרום (מתגייס עוד מעט)... עכשיו אין =\

פורסם

עצוב שזה היחס שיש בנוגע לעניין החמור הזה. בסוף החיילים יקבלו קצת נו-נו-נו, קצת ריתוקים, לכל היותר שבוע-שבועיים בקלבוש.

את הליצנים האלו צריך לשלוח לשלושה חודשים בפנים על מנת שיבינו כמה המעשה שהם עשו הוא חמור (והוא מאוד חמור) ולאחר מכן לזרוק אותם מצה"ל ולרשום בתעודת השחרור "עקב התנהגות רעה מאוד". זה אולי יעביר מסר להם ולחיילים האחרים למה זיוף מסמכים ומתן שוחד אלו הם עבירות חמורות, במיוחד שהיום המדינה נאבקת בשחיתות בכל הרמות.

פורסם

catch me if tou can

הכל במטרה טובה, אם נעשה את זה נייעל את התנהלות המערכת, נראה לה איפה היא פגומה, וככה היא אולי תמצא דרכים להתמודד עם דברים גדולים יותר.

:hat:

פורסם

כן, אני בטוח שהתייעלות ושיפור המערכת הם בראש מעייניו של הדפ"ר שהולך לזייף גימלים.

פורסם

תתפלא, אבל לא צריך להיות "דפ"ר" בשביל לעשות דבר כזה.

מספיק מניע, חוש הרפתקאות, וקצת יוזמה.

אגב, רק בשביל הגילוי הנאות, מעולם לא השתמשתי בגימל מזוייף וגם לא מכרתי כזה. מה כן עשיתי עם זה אני אשאיר לעצמי.

פורסם

עצוב שזה היחס שיש בנוגע לעניין החמור הזה. בסוף החיילים יקבלו קצת נו-נו-נו, קצת ריתוקים, לכל היותר שבוע-שבועיים בקלבוש.

את הליצנים האלו צריך לשלוח לשלושה חודשים בפנים על מנת שיבינו כמה המעשה שהם עשו הוא חמור (והוא מאוד חמור) ולאחר מכן לזרוק אותם מצה"ל ולרשום בתעודת השחרור "עקב התנהגות רעה מאוד". זה אולי יעביר מסר להם ולחיילים האחרים למה זיוף מסמכים ומתן שוחד אלו הם עבירות חמורות, במיוחד שהיום המדינה נאבקת בשחיתות בכל הרמות.

יצא לך להיות בצה"ל? כי אתה נשמע קצת נאיבי מדי..

פורסם

את הליצנים האלו צריך לשלוח לשלושה חודשים בפנים על מנת שיבינו כמה המעשה שהם עשו הוא חמור (והוא מאוד חמור) ולאחר מכן לזרוק אותם מצה"ל ולרשום בתעודת השחרור "עקב התנהגות רעה מאוד".

הם ילכו לעיתונות ויגידו שהם היו באמת חולים. אמא שלהם תבכה בטלוויזיה על זה שהיא שלך ילד מאושר לצבא והוא חזר שבר כלי, אחר כך ידיחו את המפקדים.

פורסם

יצא לך להיות בצה"ל? כי אתה נשמע קצת נאיבי מדי..

אני לא נאיבי, אני כועס.

ויצא לי להיות איזה יום-יומיים בצבא, ועוד יום-יומיים במילואים ואותי חינכו שגימלים לוקחים רק שבאמת חולים (וגם שחולים, לא תמיד יוצאים, בשביל לא לדפוק מישהו אחר). אה, ובמילואים שלי אני זה שנותן גימלים, אז כנראה שכן יצא לי להיות קצת בצה"ל ויצא לי לראות אפסים עלובים כמו החיילים האלו.

הם ילכו לעיתונות ויגידו שהם היו באמת חולים. אמא שלהם תבכה בטלוויזיה על זה שהיא שלך ילד מאושר לצבא והוא חזר שבר כלי, אחר כך ידיחו את המפקדים.

גם אם נפלה להם הרגל והם היו על סף מוות בגלל גנגרנה במפשעה (ואני בטוח שלא), זה לא משנה, הבעיה היא שהם נתנו שוחד על מנת לקבל מסמך שיקרי. באזרחות זאת עבירה פלילית. מגיעה לו הנחה בגלל שהוא בצבא? נהפוך הוא, בצבא צריך לשמור על משמעת. ילד מאושר עלק, אולי ילד תחמן, היום מזייף גימלים בצבא ומחר מזייף חשבוניות מע"מ...

פורסם

איך הוא לא העלה בדעתו שהוא מתעסק עם חבר'ה צעירים, שלא לומד ילדים, ושזה יתפוצץ מתישהו ?

כדברי המשפט - מי שהולך לישון עם ילדים, שלא יתפלא אם הוא קם בבוקר עם ריח של פיפי במיטה.

פורסם

אני זייפתי גימלים כשהייתי בצבא.סבלתי מכאבי גב איומים (שאח"כ באזרחות קיבלתי אחוזי נכות בגללם),אבל הרופאים בצבא החליטו שאני משתמט.אז העליתי באופן מלאכותי את לחץ הדם שלי.מזכרוני,הרופאים בצבא,בסדיר ומילואים,לא נמצאים שם to heal the sick,אלא כדי לשמש כשופטים,וכדי לנפח לעצמם את האגו,לא שהם מודעים לזה כל-כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים