פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעוד שהקוד של גרסה 03 הינו V1B20 HN208)."
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אותן הנחיות להעלאת תפריט טכנאים ב-Dell 2007WFP/FP תקפות גם ל-2407WFPhttp://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יכול להיות שלא הבנתי אותך אבל מה זה משנה מסך ה 2407 מצוייד בכל הגרסאות בפנאל של PVAכל העיניין ב Dell 2007WFP/FP שחלקם היו PVA וחלקם היו S-IPS ואז סוג הגרסה היה משנה בכל מקרה מקווה שלא הטעתי אותך
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים למשתמש המצוי התפריט טכנאים שימושי ב-2407WFP במיוחד בשביל לדעת את מספר שעות העבודה של המסך אחרי קנייה מיד שניה.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר דבר ראשון תודה על התשובות ;D Get into the service menu and check the time. Hold down + and menu, then press power. Once it's on, hit - to see the menu. Would you also do me a favor and take a pic of your settings like this? אם הבנתי נכון אז נכנסים לתפריט הרגיל הולכים לתמונה של שעון ואחר כך לוחצים על + ועל מקש הטפריט ביחד ומכבים את המסך ואז אמור להופיע התפריט "המפעל" המבוקש לומר את האמת ניסיתי כך ולא הולך לי אולי אפשר תרגום פליזזזזזז ...
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים תסגור את המסךלחץ על כפתור + (פלוס) ביחד עם תפריטתוך ששני המקשים הנ"ל עדיין לחוצים הדלק את המסך, אחרי שבריר שניה שחרר את מקשי התפריט והפלוס ולחץ על מינוס. התפריט אמור להופיע. אני ממליץ לך שלא לשנות דבר בהגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.